AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #1 Skrevet 12. oktober 2014 Hva annet av kjøtt er godt i wraps enn laks og spekeskinke? Eller forsåvidt vegitar? Anonymous poster hash: 9eb3f...064
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #2 Skrevet 12. oktober 2014 Må være enkelt å lage og spise uten gris Er til et selskap. Anonymous poster hash: 9eb3f...064
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #4 Skrevet 12. oktober 2014 Kalkun eller kylling? Ja har tenkt på kylling, hva er godt med det i wraps? Tenker p skjære de som til tapas, i små skiver, så må ikke være masse fyll. Anonymous poster hash: 9eb3f...064
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #5 Skrevet 12. oktober 2014 Fenalår, bresola. Anonymous poster hash: 31fb4...3da
rox Skrevet 12. oktober 2014 #6 Skrevet 12. oktober 2014 Utrolig digg dressing til stekt laks: Cottage cheese med vårløk, reddik og pepper. Supergodt!
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #7 Skrevet 12. oktober 2014 Takker, andre forslag? Noe enkelt som sagt, skal skjære de opp slik http://enestaaendemat.no/wp-content/uploads/2011/05/lakserull_ni.jpg og ikke servere slik https://coop.no/contentassets/8dbee21bc5f24a33b1bcd5ba72d7024c/laksewrap.jpg Er ikke hovedretten. Anonymous poster hash: 9eb3f...064
gohege Skrevet 12. oktober 2014 #8 Skrevet 12. oktober 2014 Jeg serverte hjemmebakte vefser med cherrytomater, most avokado, litt løk og krydder som hvit pepper, oregano og basilikum. Det ble godt tatt imot!
AnonymBruker Skrevet 12. oktober 2014 #9 Skrevet 12. oktober 2014 Roastbiff :-) Anonymous poster hash: 84e44...09f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå