Gå til innhold

Glutenfri mat i Bulgaria


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hei!

Noen her som vet noe om hvordan det er å reise til Bulgaria for glutenallergikere? Noen råd?

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har bare vært i Sofia og i fjellområdene i Bulgaria, ikke ved kysten (hvis det er dit du skal). På restauranter har de mye grillet kjøtt og salater, så det går jo fint. Tror ikke de bruker så mye supper og sauser som er jevnet med mel heller. Saus er mest av kraft/sjy-typen.

Men å spørre om glutenfritt brød, pizza osv. på vanlige restauranter tror jeg vil være fånyttes.

Du kan jo si fra til hotellet på forhånd så kanskje de kan ordne noe spesielt til deg ang. brød til frokost og sånt? Eller ta med glutenfri brødblanding så kan de kanskje bake brød til deg? Jeg ville i hvert fall tatt med en pakke glutenfritt knekkebrød.

Du må prøve shopska salat - kjempegodt. Og i Bulgaria har de verdens beste yoghurt! Tarator som er en kald suppe med yoghurt, agurk og hvitløk er utrolig godt i varmen.

Her står det litt om bulgarsk mat: http://www.sofiacityguide.com/cuisine.php

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...