Gjest Anonymous Skrevet 14. juli 2004 #1 Del Skrevet 14. juli 2004 Hei! Noen her som vet noe om hvordan det er å reise til Bulgaria for glutenallergikere? Noen råd? På forhånd takk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elze Skrevet 15. juli 2004 #2 Del Skrevet 15. juli 2004 Jeg har bare vært i Sofia og i fjellområdene i Bulgaria, ikke ved kysten (hvis det er dit du skal). På restauranter har de mye grillet kjøtt og salater, så det går jo fint. Tror ikke de bruker så mye supper og sauser som er jevnet med mel heller. Saus er mest av kraft/sjy-typen. Men å spørre om glutenfritt brød, pizza osv. på vanlige restauranter tror jeg vil være fånyttes. Du kan jo si fra til hotellet på forhånd så kanskje de kan ordne noe spesielt til deg ang. brød til frokost og sånt? Eller ta med glutenfri brødblanding så kan de kanskje bake brød til deg? Jeg ville i hvert fall tatt med en pakke glutenfritt knekkebrød. Du må prøve shopska salat - kjempegodt. Og i Bulgaria har de verdens beste yoghurt! Tarator som er en kald suppe med yoghurt, agurk og hvitløk er utrolig godt i varmen. Her står det litt om bulgarsk mat: http://www.sofiacityguide.com/cuisine.php Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå