Gå til innhold

Sukkerfri bakst med sukrin?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Tenkte å begynne å bake litt diverse søtbakster, og har gått til innkjøp av sukrin. Når jeg googler ulike oppskrifter, virker det som om jeg må ha mye mer sukkerfrie produkter, både melis og noe som heter sukringold. Videre får jeg opp mandelmel, kokosmel osv. Er det mulig å bake en kake uten alle disse produktene? Eventuelt bytte ut disse meltypene med noe annet? På forhånd takk :)



Anonymous poster hash: d2674...864
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å bytte ut meltypene, og det går kjempefint:) Erstatter også proteinpulver med mel. Anbefaler deg å kjøpe feks sukrin gold da den har litt rundere smak, sukrin har litt kald ettersmak syns jeg

Gjest earlgrey
Skrevet

Sukrin og sukrin gold smaker veldig likt, bare at sukrin gold er brunt :) sukrin + derimot er søtere, så du trenger mindre.

Men om det står sukrin eller sukrin gold kan du bare bruke det samme :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...