Rexina Skrevet 7. oktober 2014 #1 Skrevet 7. oktober 2014 Hei! Vil så gjerne lære å lage mat i jerngryte/leirgryte, helst mat som kan stå i ovenen i 5-8 timer på svak varme.. Det hadde vært både enkelt og praktisk, og vet at den type mat smaker himmelsk, spesielt på denne årstiden! Har denne ildfaste kaserollen fra Stavanger flint: http://www.minttheshop.com/2012/09/stavangerflint-casserole-dish-and-sauce-pourer/ samt en gammel jerngryte (dog uten lokk).. Noen som vet om gode oppskrifter/kokebøker for mat laget på "gamlemåten"?
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2014 #2 Skrevet 7. oktober 2014 Jeg har en bok som bare tar for seg gryteretter, mener den heter 365 retter i en gryte. Anonymous poster hash: 838d4...c42
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå