Gå til innhold

Tips til kokebøker!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei!

Vil så gjerne lære å lage mat i jerngryte/leirgryte, helst mat som kan stå i ovenen i 5-8 timer på svak varme.. Det hadde vært både enkelt og praktisk, og vet at den type mat smaker himmelsk, spesielt på denne årstiden!

Har denne ildfaste kaserollen fra Stavanger flint: http://www.minttheshop.com/2012/09/stavangerflint-casserole-dish-and-sauce-pourer/

samt en gammel jerngryte (dog uten lokk)..

Noen som vet om gode oppskrifter/kokebøker for mat laget på "gamlemåten"?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har en bok som bare tar for seg gryteretter, mener den heter 365 retter i en gryte.



Anonymous poster hash: 838d4...c42

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...