Gå til innhold

Hvordan lager du ostesmørbrød og hva har du på?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Gjest Lille-pus

I stekovnen.

Variant 1:

Grovt brød

Grov Dijon sennep

Skinkeskive

Tomatskiver

Oregano

Cheddar

Et par runder med pepperkvernen når det kommer ut av ovnen

Variant 2

Grovt brød

Tomatpurè (praktisk med purè på tube)

oregano

Kansksj en skive røket skinke, spansk eller italiensk spekeskinke om jeg har det i kjøleskapet

Cheddar

- noen blader ruccola på toppen når det kommer ut av ovnen.

Endret av Lille-pus
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nå spør jeg kanskje dumt her, men dere som lager ostesmørbrød i stekeovnen - hvor mange grader og hvor lenge har dere dem inne? :sjenert:

Jeg foretrekker ostesmørbrød med MASSE ost, ett par skiver med skinke, tomat og diverse krydder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå spør jeg kanskje dumt her, men dere som lager ostesmørbrød i stekeovnen - hvor mange grader og hvor lenge har dere dem inne? :sjenert:

Jeg foretrekker ostesmørbrød med MASSE ost, ett par skiver med skinke, tomat og diverse krydder.

200 grader varmluft, eller grill, i ca 10 minutter :) Når osten har blåst seg opp og blitt gyllen er det ferdig. Steker også på høyere varme med risten lenger opp i ovnen om jeg har dårlig tid, men da passer jeg nøye på så det ikke blir svidd.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uten ost?

Anonymous poster hash: 219c5...bd4

Brød og ost sier seg selv når det er ostesmørbrød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stekeovn.

Kjøttpålegg (helst salami/pepperoni)

Vanlig gulost, eventuelt tomattaffel

Masse tabasco og annen chilli saus

Noe grønt krydder eller urtesalt.

Jalapeno skinke fungerer og!

Endret av pinar
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hiver skinke og ost mellom to skiver, litt blandings krydder over og under også går de inn i toastmaskinen.

Edit: Om jeg skal gjøre det fancy er det hvitløksbaguetter med kjøttdeig og ost i ovnen :lur: Kjempe godt!

Endret av Frk.K
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tacovariant:

0. Smør (optional)

1. Kjøttpålegg, helst røkt kyllingpålegg

2. Smører tacosaus/salsa på

3. Heller på med revet ost fra jalsberg og norvegia

4. Drysser over tacokrydder

Stekes i ovnen på 200 grader i 5-7 min

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjerne rundstykke. Den ene delen har jeg på sennep, løk, tomat, skinke og ost. Krydrer med grillkrydder og oregano. Den andre delen har jeg litt i ovnen så har jeg på en eller annen form for rømmedressing rukola og syltet agurk. Smeller den sammen og mmmmmmmmmmmmm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh ostesmørbrød er så Yummi!

Jeg legger 2 skiver i pannen med lokk på og har på

Ketchup eller bare smør

Skinke eller servelat

Rød løk

Ost

Oregano.

Mmmmmm :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den ene typen...

sennep, kjøttpålegg etter hva man haver, tomat, krydder etter ønske og tomatskive og er ikke grådig med osten

den andre typen bare samme men med en skive ananas istedet for tomaten. veldig godt det også :D

og inn i stekeovnen på 200 g i 10-15 minutter

ketsjup på toppen før jeg spiser :)

Endret av Plotty
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Alt etter hvordan jeg steker det, men i stekeovn, så har jeg ofte en ss basilikumsaus smurt utover brødskiva, kokt skinke, hvitost og grillkrydder på toppen. Noen ganger har jeg bare masse agurk, paprika, tomat, purreløk oppå skinka og ost oppå. Veldig godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg pleier å ha på:

- Ketchup

- Sylteagurk

- Løk (av og til)

- Skinke

- Ost

- Krydre med oregano, paprika og chilikrydder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...