Gå til innhold

Hvordan lager du ostesmørbrød og hva har du på?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg elsker ostesmørbrød og spiser det ofte. Nam Nam :)

Jeg steker de alltid i stekeovnen og har på:

Ketchup

Skinke

Ost

Oregano

Nå fikk jeg lyst på ostesmørbrød :fnise:

Anonymous poster hash: 219c5...bd4

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

I stekepanna med lokk over! Pittelitt smør i panna så de blir sprø under. Pleier å ha ketchup, ost og kyllingskinke. Grillkrydder om jeg skal ha krydder på:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Steker ostesmørbrød i stekeovn jeg også (har ikke micro).

Liker å ha på

-sennep (helst grov type)

-skinke

-sylteagurk evt purreløk

-jarlsberg

-oregano, chillipulver og dolly dimpels pizzakryddermix

-av og til ketsjup

Evt en annen variant:

-sennep, grov type

-vårløk

-jarlsberg

-krydder (samme som over)

-strandaskinke på toppen (blir digg crispy og sprøstekt)

(nå ble jeg sulten!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alltid i stekeovnen her, og venter til osten er sprø. Har først på dijonsennep, så ost, muligens litt tomat.



Anonymous poster hash: c7242...18c
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smør og ost. Steker i stekeovnen.

Noen ganger bruker jeg baconost med pepper under osten, namnam. Dobbelost!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må ikke ta de i Micro. Da blir de var seige og ekle. :fnise:

Anonymous poster hash: 219c5...bd4

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

1. I stekeovn

2. I mikro

3. I vaffeljern (middels varme, smør jernet først)

4. I stekepanne på middels varme med lokk

Vanligvis med:

- Ketsjup/pastasaus/pizzasaus

- Grillpølser/fårepølse/skinke

- Ost

- Oregano, basilikum, pommes frites-krydder

Fikk også lyst på ostesmørbrød nå... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Sunshine23

Ketchup

Ost

Oregano eller grillkrydder

Ja litt kjedelig, men veldig godt. Hiver de i ovnen eller toast jern.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lager det enten i toastjern eller vaffeljern, og har kunn salami/skinke og ost på.



Anonymous poster hash: aa09a...f1f
Lenke til kommentar
Del på andre sider

lager det av og til på jobb, men aldri hjemme. har på smør, skinke og ost + grillkrydder. stekes i stekovnen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tomatsaus som jeg stort sett har i kjøleskapet. Spicy pølse som chorizo og det jeg måtte ha av ost. Syns også det er godt med løk.

Stekes i panne med litt smør på skivene så de blir sprø. Namme!

Anonymous poster hash: 5e06c...6fc

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I kantina: skinke, ost og krydder i mikro, rister brød i brødrister, legger pålegg på brødet etter smelting i mikro-ovn.



Anonymous poster hash: 496af...135
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brød med dijon og hvitløksdressing, så kalkunpålegg og ost, i ovnen:) nam. Så lager jeg litt tomatsalsa som jeg har på toppen

Anonymous poster hash: 7be35...1d0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Dijon, tomat, rødløk, noe krydder, ost. I stekeovn eller toastjern.

Anonymous poster hash: 95503...6ae

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om jeg har dårlig tid: Ost, skinke, pizzakrydder og litt grillkrydder i micro. .Ketsjup om jeg føler for det.

Litt bedre tid: Ost, skinke, pesto, tomat i skiver, hvitløk, løk stekt i stekepanne til brødet blir gyllent og får en sprø overflate :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...