AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2014 #1 Skrevet 6. oktober 2014 Litt usikker på hvor stor kjele jeg skal bruke til fårikål? Har ca 1,5 kg kjøtt og to kålhoder. Anonymous poster hash: 936ff...49c
Gjest PTR Skrevet 6. oktober 2014 #2 Skrevet 6. oktober 2014 (endret) En 10 liters kanskje? Jeg mener det er det jeg vanligvis bruker på den størrelsen der. Du kan ta det på øyemålet, den sveller ikke, og kålen synker veldig mye ned, så det gjør ikke noe om det stikker opp litt når du begynner å koke den. Endret 6. oktober 2014 av PTR
Gjest rådyr Skrevet 6. oktober 2014 #3 Skrevet 6. oktober 2014 (endret) Høres ut som det er mye kål i forhold til kjøtt, men de varierer jo veldig i størrelse. 10-liters gryte høres dog stort ut, men det er jo bare å teste ut om du har flere grytestørrelser. Endret 6. oktober 2014 av rådyr
AnonymBruker Skrevet 6. oktober 2014 #4 Skrevet 6. oktober 2014 Takk for svar Jeg har bare 3 liters kjele og 12 liter Så da må jeg vell ta 12 litern? Anonymous poster hash: 936ff...49c
Gjest PTR Skrevet 6. oktober 2014 #5 Skrevet 6. oktober 2014 Ok, var å sjekka kjelen nå, det er en 10-liter, men ser i grunn mindre ut. Den er 19 cm høy, og 26 cm i diameter sånn ca. Oppi den så har jeg brukt omtrent samme mengder som trådstarter nevner, muligens noe mer kål, men ikke så veldig. Og så finnes det jo stor og liten kål.
Gjest PTR Skrevet 6. oktober 2014 #6 Skrevet 6. oktober 2014 Takk for svar Jeg har bare 3 liters kjele og 12 liter Så da må jeg vell ta 12 litern? Anonymous poster hash: 936ff...49c Det ville jeg gjort da.
Sølvrosen Skrevet 6. oktober 2014 #7 Skrevet 6. oktober 2014 Min 5 liters kjele er litt for liten, og jeg bruker bare 1 kilo kjøtt og litt mer kål. Du blir nok nødt til å bruke 12 liters kjelen din.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå