Gå til innhold

koteletter i ildfast form med bernaise saus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

kan jeg steke koteletter og potetbåter og grønnsaker i ildfast form og helle bernaise saus over før jeg setter den inn? eller blir melka i sausen svidd / alt koker?

ja er litt uvitende her



Anonymous poster hash: d2d64...3a6
  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

jeg ville ikke gjort det sånn. jeg pleier å steke kotelettene lenge på lav varme, ha poteter i en egen form og sette de inn i ovnen omtrent siste halvtimen, avhengig av hvor store de er. hva jeg gjør med grønnsaker spørst hva slags grønnsaker det er, om det er rotgrønnsaker har jeg de gjerne sammen med potetene, om det ikke er det enten steker jeg de eller koker de.

bernaisesaus ville jeg hatt ved siden av, jeg tror ikke det blir så bra å helle den over alt.

Skrevet

Off topic: Det er ikke melk i bernaisesaus

On topic: Skjær opp grønnsakene (inkludert potetbåtene) og ha dem i en pose sammen med olivenolje, salt og pepper. Rist godt og fordel utover et stekebrett. Stekes i ovnen på 250 grader i ca 15-20 min.

Kotelettene stekes i panna med smør og saltes og pepres når de er ferdige.

Sausen kan du ha som tilbehør.

  • Liker 1
Skrevet

Off topic: Det er ikke melk i bernaisesaus

On topic: Skjær opp grønnsakene (inkludert potetbåtene) og ha dem i en pose sammen med olivenolje, salt og pepper. Rist godt og fordel utover et stekebrett. Stekes i ovnen på 250 grader i ca 15-20 min.

Kotelettene stekes i panna med smør og saltes og pepres når de er ferdige.

Sausen kan du ha som tilbehør.

om ts mener posesaus så er det melk i den..

Anonymous poster hash: ad98e...a49

Skrevet

Ikke over, det blir bare fastbrent søl.

Skrevet

Ikke over, det blir bare fastbrent søl.

takk, det var dette jeg mente.

ja er posesaus :P litt flaut å si det på et mat forum men.. eller bytter ut melk med fløte da men er vel ikke store forskjellen.

ts

Anonymous poster hash: d2d64...3a6

Skrevet

Bearnes skiller seg ved høy temperatur så ville ikke hatt den i ovnen nei.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...