Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2004 #1 Skrevet 13. juli 2004 Arg, har letet på nettet etter oppskriften til trond moi men finner den ikke. Var en sjokoladekake lignende greie som ble laget i tid for mat i kveld jeg vil ha oppskriften på. Noen som har en link eller noe?
Gjest Anonymous Skrevet 13. juli 2004 #2 Skrevet 13. juli 2004 hei, gå innpå www.tv2.no/tidformat så finner du oppskriften der.
Icy Skrevet 13. juli 2004 #3 Skrevet 13. juli 2004 så på tid for mat jeg også og jeg ble faktisk fristet selv når jeg så hva konditoren mixet sammen. Bør kanskje lage noe slikt en dag Kikket på linken som ble vist men jeg fant heller ikke noe der.
Arkana Skrevet 13. juli 2004 #4 Skrevet 13. juli 2004 Ja, konditoren fristet meg også. Egentlig liker jeg ikke Trond Moi, men mat er mat.
Gjest Anonymous Skrevet 14. juli 2004 #5 Skrevet 14. juli 2004 Sjokoladeoppskriftene ligger ikke der Skulle så gjerne visst hvordan han konditoren lagde alt det gode i sjokolade... Noen som fikk det med seg?
Gjest 1111 Skrevet 14. juli 2004 #6 Skrevet 14. juli 2004 De legger alle oppskriftene sine ut på nettet så den kommer nok
Cilla Skrevet 14. juli 2004 #7 Skrevet 14. juli 2004 Vet ikke om sjokoladekake-oppskriften kommer på nettet, fordi det var jo han sjokoladeeksperten som lagde den. Alle de andre oppskriftene fra i går ligger på www.artoftaste.no sine sider.
Icy Skrevet 14. juli 2004 #8 Skrevet 14. juli 2004 jeg kunne også tenkt meg å finne den oppskriften. Var innom linken som du gav og kikket selv også. Men var dårlig med oppskrift der.
Arkana Skrevet 14. juli 2004 #9 Skrevet 14. juli 2004 Den sjokoladekaken han laget var jo bare vanlig nøttesjokoladekakebunn som han rev i biter og la i en liten kakeform. Så blandet han smeltet sjokolade med hjemmelaget vaniljesaus og vendte inn vispet fløte etterpå. Tror ikke det er så supernøye med akkurat mengde, prøv deg fram. Så satte han kaken i fryseren noen timer. Han laget en krage av sjokolade ved å legge en langpanne i fryseren. Når den var ordentlig kald la han den oppned på benken og snirklet smeltet hvit sjokolade over og så bredte han smeltet mørk sjokolade over. Han skar ut et rektangel som han brettet rundt kaken.
Cilla Skrevet 14. juli 2004 #10 Skrevet 14. juli 2004 Arkana kokken vår Bra noen fulgte med, jeg har vrengt hodet mitt i dag for å komme på hva som skulle i bortsett fra sjokolade og pisket kremfløte.
Gjest Anonymous Skrevet 15. juli 2004 #11 Skrevet 15. juli 2004 Fikk du med deg ca hvor mye sukkervann han hadde i forhold til sjokolade for å lage sjokoladepastaen???
Gjest 1111 Skrevet 15. juli 2004 #12 Skrevet 15. juli 2004 Gjest: her er en litt annen oppskrift på sjokoladepasta, kanskje du kan bruke den? Sjokoladepasta sjokolade lys sirup Blandes etter forholdet 2:1. F.eks. 500 g smeltet sjokolade og 250 g lys sirup. Smelt sjokoladen i vannbad. Bland inn sirup og rør godt sammen til en tykk masse. Det vil etter hvert skilles ut en del fett, og det ser ut som om massen skiller seg. Det er helt riktig. La massen stå til avkjøling på kjøkkenbenken. Rør i den av og til slik at fettet blandes inn igjen. Legg pastaen i en plastpose før den er helt stiv, ellers er den vanskelig å få ut av bollen. Før du bruker pastaen, må du kna den opp slik at den blir smidig å jobbe med. Sjokoladepasta kan brukes til alt fra blomster til kakelokk. Når du skal kjevle sjokoladepasta er, er det lurt å bruke plastkjevle og plastunderlag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå