AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2014 #1 Skrevet 2. oktober 2014 Skal servere panna cotta i et selskap i helgen, og tenkte å lage den dagen i forveien, men lurer på om jeg da kan helle et (ca. 0,5 cm tykt ) lag bringebærcoulis oppå når det har stivnet etter noen timer, og la det stå over natta (under plastfolie, i porsjonsglass), eller om coulisen bør tas på like før servering? Anonymous poster hash: 64d74...3ca
Puny Skrevet 2. oktober 2014 #2 Skrevet 2. oktober 2014 Jeg har bare hatt den på før servering ( da det er ganske sterke fargestoffer i den) går jeg ut fra at den vil farge av på den lyse panakottaen om den står over natten. Men jeg vet jo ikke...
Gjest crem Skrevet 2. oktober 2014 #3 Skrevet 2. oktober 2014 jeg tror jeg hadde valgt å ta den på før servering
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå