Gå til innhold

Coulis på panna cotta


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere panna cotta i et selskap i helgen, og tenkte å lage den dagen i forveien, men lurer på om jeg da kan helle et (ca. 0,5 cm tykt ) lag bringebærcoulis oppå når det har stivnet etter noen timer, og la det stå over natta (under plastfolie, i porsjonsglass), eller om coulisen bør tas på like før servering?



Anonymous poster hash: 64d74...3ca
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har bare hatt den på før servering ( da det er ganske sterke fargestoffer i den) går jeg ut fra at den vil farge av på den lyse panakottaen om den står over natten. Men jeg vet jo ikke...

Skrevet

jeg tror jeg hadde valgt å ta den på før servering

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...