AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2014 #1 Skrevet 1. oktober 2014 lagde sånn pose bernaisesaus på lørdag. kan jeg fortsatt varme den opp og spise den i morgen, eller er ikke det så lurt? noen som vet? =) Anonymous poster hash: 85a77...234
Kamikatze Skrevet 2. oktober 2014 #2 Skrevet 2. oktober 2014 Vet ikke om pulvereggene de bruker i posesuppe har samme holdbarhet som vanlige eggeplommer. Bearnaisesaus laget på vanlige egg holder seg fint to-tre døgn i kjøleskap. Skal du spare på sauser er det faktisk best å helle den i en sånn silikonform til isbiter, og fryse ned. Så smelter du bare "isterningene" på svak varme.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå