AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2014 #1 Del Skrevet 1. oktober 2014 lagde sånn pose bernaisesaus på lørdag. kan jeg fortsatt varme den opp og spise den i morgen, eller er ikke det så lurt? noen som vet? =) Anonymous poster hash: 85a77...234 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamikatze Skrevet 2. oktober 2014 #2 Del Skrevet 2. oktober 2014 Vet ikke om pulvereggene de bruker i posesuppe har samme holdbarhet som vanlige eggeplommer. Bearnaisesaus laget på vanlige egg holder seg fint to-tre døgn i kjøleskap. Skal du spare på sauser er det faktisk best å helle den i en sånn silikonform til isbiter, og fryse ned. Så smelter du bare "isterningene" på svak varme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå