AnonymBruker Skrevet 30. september 2014 #1 Skrevet 30. september 2014 Hvordan klarer deltakerne, når de også må vente påtur, å,holde maten varm for dommerne? I den australske f.eks er det jo veldig mange deltakereAnonymous poster hash: 96733...563
Aviale Skrevet 30. september 2014 #2 Skrevet 30. september 2014 Kanskje fatene er varmet opp på forhånd? Hvis ikke tror jeg ikke maten holder seg skikkelig varm, kanskje dommerne bare må spise den lunken.
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2014 #3 Skrevet 1. oktober 2014 Ja, men de er så kresne også, skjønner ikke det der.. Hvordan kan de bedømme en varmrett på riktig måte, om dener lunken? HmmmAnonymous poster hash: 96733...563
debattanten Skrevet 1. oktober 2014 #4 Skrevet 1. oktober 2014 Den norske utgaven av MC er blitt en vits. Er bare fjoll, tull og tøys. Har ikke mye med matlaging og gjøre, det er forvandlet til et rent underholdningsprogram med bloggere og bohemer. 7
missdior Skrevet 1. oktober 2014 #5 Skrevet 1. oktober 2014 Tenkte AKKURAT på det samme her jeg sitter og ser Masterchef. Det er jo dødsmange retter som skal smakes på!
Luckiness Skrevet 1. oktober 2014 #6 Skrevet 1. oktober 2014 Det har jeg faktisk ikke tenkt på før...Men maten må jo bli kald/lunken, selv om man bruker oppvarmet fat. Det blir jo ikke helt rett smak om maten ikke er varm nok. Men blir jo det samme med kald mat, f.eks. desserter...De klager på at isen ikke er frossen nok, men selvfølgelig renner isen utover når du er sistemann som skal presentere retten, eller smaken blir ikke den samme når eplekaken har blitt kald enn når den er varm/lun - det har jo noe å si for smaken.
FantasDick Skrevet 1. oktober 2014 #7 Skrevet 1. oktober 2014 Jeg vet ikke hva de gjør, men har lagt merke til at det tar en del tid fra tiden er ute til førstemann skal presentere maten for dommerne. Eksempelvis kan det være helt krise på alle benkene når tiden går ut; rot og mat overalt, men når førstemann går opp med maten så er alle benkene strøkne. 1
Sommernatt Skrevet 1. oktober 2014 #8 Skrevet 1. oktober 2014 De smaker nok på maten underveis, så de vet sånn ca. hvordan retten ligger an selv om den har blitt lunken når de liksom skal smake på den for første gang
Aviale Skrevet 1. oktober 2014 #9 Skrevet 1. oktober 2014 Den norske utgaven av MC er blitt en vits. Er bare fjoll, tull og tøys. Har ikke mye med matlaging og gjøre, det er forvandlet til et rent underholdningsprogram med bloggere og bohemer. Helt enig! Bare pr-kåte C-kjendiser som ikke kan å lage mat, og får betalt for å vise det.... Nei, masterchef i andre land er mye bedre, synd de slutta med amatørkokkene (vanlige folk altså) i Norge. 1
debattanten Skrevet 2. oktober 2014 #10 Skrevet 2. oktober 2014 Helt enig! Bare pr-kåte C-kjendiser som ikke kan å lage mat, og får betalt for å vise det.... Nei, masterchef i andre land er mye bedre, synd de slutta med amatørkokkene (vanlige folk altså) i Norge. Jepp. Enig der. Forrige sesong var såvidt spiselig, men denne sesongen har de fått tak i altfor mange fjollete kjendiser som virkelig ikke kan mat. Sistgang var det ihvertfall en del folk som visste hva de drev med. 1
murray Skrevet 2. oktober 2014 #11 Skrevet 2. oktober 2014 Den norske utgaven av MC er blitt en vits. Er bare fjoll, tull og tøys. Har ikke mye med matlaging og gjøre, det er forvandlet til et rent underholdningsprogram med bloggere og bohemer. Enig, det er utrolig dustete. Har sett mye på masterchef og har lært masse om matlaging via programmene, men den norske utgaven er en vits. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå