Gjest Badebuksa Skrevet 26. september 2014 #1 Skrevet 26. september 2014 Er det vanskelig å lage? Jeg er ingen ekspert på kjøkkenet - tvert imot. Det mest avanserte jeg lager må være en eller annen oreokake eller chop suey ER raspeballer dritvanskelig å lage? Så vanskelig at man ikke må finne på å lage det første gang og servere til gjester samme gang? Kan det fort gå galt, eller er det dritenkelt?
Maximillian Cohen Skrevet 26. september 2014 #2 Skrevet 26. september 2014 Klarer du å følge en oppskrift så er det enkelt, men det tar jo litt tid.
Gjest Badebuksa Skrevet 26. september 2014 #3 Skrevet 26. september 2014 Jeg følger oppskrifter til punkt og prikke! Tid er greit nok, tar det en dag jeg har fri
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #4 Skrevet 26. september 2014 Det er veldig enkelt det som tar tid er trekkinga Anonymous poster hash: c2352...085
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #5 Skrevet 26. september 2014 Det er ikke akkurat vanskelig. Men de blir gjerne bedre jo mer erfaring man har med å lage de. Selv foretrekker jeg salt lammekjøtt framfor svinekjøtt til. Anonymous poster hash: 5a71d...2a1 1
sunSpring Skrevet 26. september 2014 #6 Skrevet 26. september 2014 (endret) Kjøttet må være kokt og etterpå må bollene trekkes i krafta til de flyter opp. Det skal ikke koke. Det er enkelt å lage, men tar tid og blir litt oppvask, men det er verd det. Jeg lager ikke dette som alle andre, men tror å lage det er omtrent det samme. Endret 26. september 2014 av sunSpring
Gjest Badebuksa Skrevet 27. september 2014 #7 Skrevet 27. september 2014 (endret) Takk for svar Endret 27. september 2014 av Badebuksa
sunSpring Skrevet 27. september 2014 #8 Skrevet 27. september 2014 (endret) Hvis du virkelig vil imponere, deler jeg en oppskrift jeg lærte av min far. 2 store rå poteter (pimpernell eller beate) Par kokte poteter (store) 1,5 stor gul løk, finhakket En bunt bredbladet persille, finhakket (over halvparten av løken og persillen skal blandes i deigen, resten er til salat 1-4 dl strøkavring ? 1 knivsodd pepper 6 egg Det smaker. Det smaker veldig godt til lam som er stekt i ovnen sammen med litt chili f.eks. Det smaker himmelsk til vilt. Det er ikke vestlandske boller, men noe jeg fikk lære internt. Bollene må trekke i kjøttkraft, og forsiktig med salt. De blir veldig gode, smaker himmelsk. (jeg liker ikke å dele oppskrifter siden jeg en dag kanskje kan åpne en cafe, men det blir for dumt...) Endret 27. september 2014 av sunSpring
Maximillian Cohen Skrevet 27. september 2014 #9 Skrevet 27. september 2014 Mulig det er godt, men raspeballer er det ikke. 1
sunSpring Skrevet 27. september 2014 #10 Skrevet 27. september 2014 Mulig det er godt, men raspeballer er det ikke. Det er bedre.
AnonymBruker Skrevet 27. september 2014 #11 Skrevet 27. september 2014 Mulig det er godt, men raspeballer er det ikke. Enig!Anonymous poster hash: c2352...085
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå