AnonymBruker Skrevet 25. september 2014 #1 Skrevet 25. september 2014 Jeg fikk høre at det smaker nydelig, og akkurat som vanlig bacon Frister meg i hvertfall Anonymous poster hash: 47a76...509
Poppie Skrevet 25. september 2014 #2 Skrevet 25. september 2014 Ja, jeg synes det er kjempegodt! Nesten bedre enn vanlig bacon (nesten)
AnonymBruker Skrevet 25. september 2014 #3 Skrevet 25. september 2014 Ja, jeg synes det er kjempegodt! Nesten bedre enn vanlig bacon (nesten) Flott! Takk for tilbakemelding Jeg gleder meg til å smake det, og tennene løper i vann Anonymous poster hash: 47a76...509
AnonymBruker Skrevet 25. september 2014 #4 Skrevet 25. september 2014 Ja, jeg fikk lett tak i det da jeg bodde i USA. Det er jo litt ymse hva de er laget av, det er mer fremstilling involvert enn med vanlig bacon. Som regel er det benyttet røkt kalkunkjøtt som er revet opp og sammenpresset igjen i bacon-lignende tilstand. Det finnes jo ikke noen del av kalkunene som samsvarer med bacon-kjøttet på grisen.Men smaken er det ingenting å si på. Det smaker ikke helt som vanlig bacon, men har sin egen appetittvennlige smak. Anonymous poster hash: a4682...236
Jolene Skrevet 25. september 2014 #5 Skrevet 25. september 2014 Synes det er (nesten!) like godt som vanlig bacon. Elsker bacon, enten det er kalkun eller ikke. NAM!
Infinite Skrevet 26. september 2014 #7 Skrevet 26. september 2014 Syns det er bedre enn vanlig bacon, men det er sikkert fordi jeg ikke er særlig glad i svin i utgangspunktet
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #8 Skrevet 26. september 2014 Hvor får man kjøpt det? På Konsum på Storlien Anonymous poster hash: 47a76...509 1
Infinite Skrevet 26. september 2014 #9 Skrevet 26. september 2014 Hvor får man kjøpt det? Har pleid å kjøpe i Sverige, på Maximat på Nordby. 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #10 Skrevet 26. september 2014 Hvor får man kjøpt det? Også i Norge, ser det ut til: " Kalkunbacon røkt på flis Magert bacon på kalkun. Røkt på flis. Energi: 414 kJ (99 kcal) Protein: 19,4 g Karbohydrat: 1,1 g Fett: 1,9 g Mettet fett: 0,6 g Salt: 2,9 % Kjøttinnhold: 87 % Produsent: Bjerke AS" http://bramat.no/kosthold/tester/953-bramat-tester-bacon Anonymous poster hash: 47a76...509 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #11 Skrevet 26. september 2014 Også i Norge, ser det ut til: " Kalkunbacon røkt på flis Magert bacon på kalkun. Røkt på flis. Energi: 414 kJ (99 kcal) Protein: 19,4 g Karbohydrat: 1,1 g Fett: 1,9 g Mettet fett: 0,6 g Salt: 2,9 % Kjøttinnhold: 87 % Produsent: Bjerke AS" http://bramat.no/kosthold/tester/953-bramat-tester-bacon Anonymous poster hash: 47a76...509 Hør evt med Bjerke om hvor det selges http://bladet.kjottbransjen.no/Aktuelt/Bjerke-er-katalysator-for-andre-kjoettbedrifter Anonymous poster hash: 47a76...509 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2014 #12 Skrevet 26. september 2014 Hvor får man kjøpt det? Rema og Meny i følge dette http://www.vestfoldblad.no/nor/Kultur/Mat-Vin/Bacon-med-god-samvittighet/%2837854%29 Anonymous poster hash: 47a76...509 1
Severus Skrevet 30. september 2014 #13 Skrevet 30. september 2014 Ja det er godt det. Spiste det forøvrig i en muslimsk del av Indonesia.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå