Gjest Snurresprett Skrevet 11. juli 2004 #1 Skrevet 11. juli 2004 ser i noen oppskrifter på vaniljekrem så skal man ikke piske krem men koke den opp for så å at den blir jevnet. Men blir det vaniljeKREM av det da? Slik jeg har lest så virker det som om det bare vil bli en tykk vaniljesaus for det er forsåvidt de samme ingrediensene. men ikke maizena i vaniljesaus da holder det med at eggene jevner.
Englepusen Skrevet 11. juli 2004 #2 Skrevet 11. juli 2004 Jeg er lat så jeg kjøper ferdig vaniljekrem. :-)
Cilla Skrevet 11. juli 2004 #3 Skrevet 11. juli 2004 Jeg også , men bruker mye romkrem, synes den er like god til veldig mye. Men slike vaniljekremposer en koker skal det stå en stund å tykne, da blir det nesten like tykt som den ferdige. Eller en kan bruke vaniljesaus poser og koke med mindre melk, og tilsett pisket kremfløte.
Arkana Skrevet 11. juli 2004 #4 Skrevet 11. juli 2004 Jeg lager vaniljekrem som vaniljesaus, bare at jeg har i litt maisenna for at den skal tykne mer. Men som oftest kjøper jeg ferdiglaget, det kommer an på hva jeg skal lage.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå