AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #1 Skrevet 22. september 2014 ???Anonymous poster hash: 156d1...25b
AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #2 Skrevet 22. september 2014 whyyyyy? Anonymous poster hash: c2dce...e84
AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #3 Skrevet 22. september 2014 Hvorfor i all verden skal du veie potetene??? Anonymous poster hash: 0330b...4d7
AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #4 Skrevet 22. september 2014 Hvorfor i all verden skal du veie potetene??? Anonymous poster hash: 0330b...4d7 Jeg teller kalorier:)Anonymous poster hash: 156d1...25b
AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #5 Skrevet 22. september 2014 Jeg teller kalorier:)Anonymous poster hash: 156d1...25b Hørtes slitsomt ut..Anonymous poster hash: 0330b...4d7
Athene Skrevet 22. september 2014 #6 Skrevet 22. september 2014 Jeg teller kalorier:)Anonymous poster hash: 156d1...25b Hvis du er opptatt av om du skal veie poteten før eller etter koking har du nok tatt den litt for langt....
AnonymBruker Skrevet 22. september 2014 #7 Skrevet 22. september 2014 Hvis du er opptatt av om du skal veie poteten før eller etter koking har du nok tatt den litt for langt.... Det er nokså stor forskjell faktisk! Poteten blir nestenhalvparten så tunge når de er ferdig. TS, jeg har lært at alt skal veies i spiselig vare. Altså kokt/stekt.Anonymous poster hash: f7651...acc
grrwaffmjau Skrevet 22. september 2014 #8 Skrevet 22. september 2014 Herregud, kan dere ikke bare svare ordentlig istedenfor å fortelle ts hvor fanatisk h*n er? Når jeg telte kalorier veide jeg alltid maten min før tilberedning, men er ikke sikker med ris, potet og pasta:)
*Rødhette* Skrevet 22. september 2014 #9 Skrevet 22. september 2014 På Grete Roede står det pr 100 g kokt/bakt potet 75 kcal og potet 69 kcal, forskjellen er derfor ikke så stor.
AnonymBruker Skrevet 23. september 2014 #10 Skrevet 23. september 2014 Hvis råvaren altså potet, står oppgitt i tabellen, må det være rå, ukokt, ustekt, mener jeg. Jeg har lurt på det samme når det gjelder søtpotet, eller dvs. vektendringene rå kontra etter dampkoking, og den var forbausende liten. Anonymous poster hash: ce08f...334
AnonymBruker Skrevet 23. september 2014 #11 Skrevet 23. september 2014 Kommer ann på hva som er oppgitt i den tabellen du benytter. Det vanligste er rå/utilberedt vare. Anonymous poster hash: bb563...3bc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå