Soul Skrevet 11. juli 2004 #3 Skrevet 11. juli 2004 Alt du bruker vanlig kjøttdeig til! Jepp! Kjempegodt syns jeg!
Gjest 1111 Skrevet 11. juli 2004 #4 Skrevet 11. juli 2004 Alt som vanlig kjøttdeig brukes til. kjøttkaker, pizza, gryteretter, taco, bolognese, lasagne, hamburgere, kebab, pai osv. Hvis du skal lage kjøttkaker, hamburgere eller lignende anbefaler jeg deg å ha litt mer krydder i enn du bruker med vanlig kjøttdeig.
Gjest Lilleulv Skrevet 11. juli 2004 #5 Skrevet 11. juli 2004 Hm *skeptisk*... Har kjøpt det inn nå, skal lage enten moussaka eller taco med den. Er litt spent da
LilleBille Skrevet 11. juli 2004 #6 Skrevet 11. juli 2004 Smakte den i gryterett .. og det var godt. Litt "lettere" liksom.
Arkana Skrevet 11. juli 2004 #7 Skrevet 11. juli 2004 Som de andre sier, alt du bruker vanlig kjøttdeig til. Men husk at kyllingkjøttdeig er litt smakløst, så du trenger mye krydder/løk/hvitløk/chili og annet med smak i.
Elanor Skrevet 11. juli 2004 #8 Skrevet 11. juli 2004 Prior-dama, som delte ut smaksprøver på Rimi, mente at den skulle erstatte kyllingfilet. Hun hadde lagd Bali kylliggryte med kylligkjøttdeig. Det smakte ok, men jeg kom med en bemerkning om at det jo var bedre med kyllingfileter. Da svarte hun meg med; kjøttdeig til hverdags, fileter til fest...
pusla Skrevet 12. juli 2004 #9 Skrevet 12. juli 2004 Bruker den der hvor jeg har brukt mest kjøttdeig tidligere jeg, senest i dag lagde jeg spaghettisaus med kyllingkjøttdeig til og det var veldig godt, det. Men litt krydder gjør seg, ja.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå