Gå til innhold

gassovn


Anbefalte innlegg

Skrevet

noen som har noen gode råd, tips og erfaringer med gassovn. Vår har bare undervarme, og vi sliter med å lage mat, spesielt gjennomstekt mat.. Glad for alle råd ;D

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hiv brannfella på dynga og skaff dere elektrisk komfyr, det er mitt råd. Evt en vedovn, de ruler.

  • Liker 1
  • 4 uker senere...
Skrevet

har leilighet gjennom jobben til pappa, så det går ikke !

Skrevet

Sett på ovnen på sterkere varme enn det du skal ha et par minutter før du skal bruke den. Så skrur du ned varmen, setter ei plate på nederste rille og setter det du skal steke så høyt i ovnen som mulig.

Brød kan du snu ca 10 min før de er ferdige. Boller et par minutter før.

Hvis du lager stek el kan du bruke lavere temperatur og lengre tid. Du kan også prøve å snu steka.

Sprø svor på ribba er vanskelig. Jeg fikk det ikke til den gangen jeg prøvde. Hvis du har en blåselampe kan du prøve med den.

  • 1 måned senere...
Skrevet

Sett på ovnen på sterkere varme enn det du skal ha et par minutter før du skal bruke den. Så skrur du ned varmen, setter ei plate på nederste rille og setter det du skal steke så høyt i ovnen som mulig.

Brød kan du snu ca 10 min før de er ferdige. Boller et par minutter før.

Hvis du lager stek el kan du bruke lavere temperatur og lengre tid. Du kan også prøve å snu steka.

Sprø svor på ribba er vanskelig. Jeg fikk det ikke til den gangen jeg prøvde. Hvis du har en blåselampe kan du prøve med den.

Takk! Har prøvd meg på boller nå, brød blir neste!!

Skrevet

Råd om ny ovn, eller måte å bruke den på?

Hvis du har viftefunksjon bør du bruke den. Mange gassovner har også broiler. Kan du bruke broiler og undervarme samtidig?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...