Crazee Skrevet 10. juli 2004 #1 Skrevet 10. juli 2004 Kjøpte meg ei harelårsteik (med bein) eg, og tenkte eg skulle ha meg eit godt måltid. Men trur de kokebøkene mine inneheld noko om hare då? Neida. Så då spør eg her: Korleis skal eg tilbereda ei harelårsteik?
Arkana Skrevet 10. juli 2004 #2 Skrevet 10. juli 2004 Ben ut låret og knyt kjøttet sammen. Salte og pepre og brun raskt i panne. Legg rotgrønnsaker i terninger i en ildfast form og hell 1 dl buljong over. Legg steken oppå og stek i ovn ved 225 grader i 15-20 minutter. Mens kjøttet hviler siler du av kraften (grønnsakene spises selvsagt) og har i en kjele med litt rødvin og sukker. La surre litt, smak til med salt og pepper og ha evt en god fløteskvett i om du vil.
Crazee Skrevet 10. juli 2004 Forfatter #3 Skrevet 10. juli 2004 Tuuusen takk, det var raskt :dagensrose:
Crazee Skrevet 11. juli 2004 Forfatter #5 Skrevet 11. juli 2004 Høyrest praktisk ut, ja. Kor får du tak i det?
Arkana Skrevet 11. juli 2004 #6 Skrevet 11. juli 2004 Jeg bruker bare Access. Men nå er det på tide å se seg om etter noe bedre, for jeg har så mange oppskrifter at det går litt tregt å søke. Samboeren min har foreslått MSDE, men det kan jeg ikke noe med så det får han ta seg av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå