Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Synes det grå kjøttet ser mye bedre ut! Har virket som om kjøttet de siste årene har blitt mer og mer rosa - nesten "danskepølsefarget"! Det syntes jeg var ekkelt, så vi begynte å kjøpe kjøtt i kjøttbutikk, ikke i dagligvaren...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lagde burgere med "brun" kjøttdeg istad...så litt ekkelt ut,men smake nammmmm! Eneste som var litt dumt var at jeg vanligvis sjekker at de ikke er røde inni for å være sikre på at de er skikkelig gjennomstekt..nå var de jo brune inni før jeg la dem i panna....

Gjest Tristessa
Skrevet

Isj, det plager meg ikke til ting som skal stekes og slikt, men må innrømme at tartar-deigen så litt guffen ut. Og synd er det, tartar er noe av det aller beste jeg vet.

Skrevet

Rød-fargen som var på kjøttet var jo kunstig........ så takke meg til grått kjøtt altså! :enig:

Men.......er jo litt enig i at det er uvant. Men vi venner oss så fort til det så.......... :wink:

Skrevet

Rødfargen var jo ikke akkurat kunstig, men det var slik kjøttet så ut da det var HELT ferskt.

Grunnen til at dem ikke kan bruke gassen lengre, er fordi folk skal kunne SE på kjøttet når det begynner å bli gammelt.

Skrevet

Dette er jo en vanesak. Må innrømme at jeg IKKE kjøpte kjøttdeig på grunn av den ekle brunfargen. :(

Men jeg skal kjøpe det. Det er en psykisk ting dette.

Skrevet

Syntes det så litt mystisk ut første gang jeg så det.

Men men, vi venner oss vel til det :wink:

Gjest gjest1
Skrevet
Gråe muskler er like gode som røde muskler. 8)

:hoho: Synes det er greit at de kutter ut den kunstige rødfargen. EU har noen (om enn ytterst få) gode tiltak.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...