AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #1 Skrevet 9. september 2014 Noen som vet? Synes den fort blir myk eller seig. Anonymous poster hash: 64a02...2d4
Dricka Skrevet 9. september 2014 #2 Skrevet 9. september 2014 I en lukket pose i et tørt og romtemperert rom.. Kanskje mørkt
Gjest _LilleMy Skrevet 9. september 2014 #3 Skrevet 9. september 2014 Bare "krøller" sammen posen og legger den i et tørt rom. Gjør det med all chips, og alle holder seg sprø.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #4 Skrevet 9. september 2014 Jeg fant en kakeboks i blikk, prøver den Anonymous poster hash: 64a02...2d4
charactouy Skrevet 13. september 2014 #6 Skrevet 13. september 2014 Poseklype på originalforpakningen.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå