Gå til innhold

PIZZADEIG - FORT


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det meningen at pizzadeig skal være liksom litt bløt og "klissete" eller skal den være som en bolledeig? FOR DA HAR JEG GJORT HELT FEIL...

Anonymous poster hash: d296c...b60

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Deiger har alltid godt av masse væske=)



Anonymous poster hash: 16830...1d0
Skrevet

En god pizzadeig skal være myk, men ikke klisse.

Skrevet

Nærmere bolledeig enn bløt og klissete ja, det skal jo være mulig å kjevle den ut.

  • Liker 1
Skrevet

Nærmere bolledeig enn bløt og klissete ja, det skal jo være mulig å kjevle den ut.

Det blir den jo om den får heve lenge nok. Selv om den er klissete i starten

Anonymous poster hash: 16830...1d0

Skrevet

Det blir den jo om den får heve lenge nok. Selv om den er klissete i starten

Anonymous poster hash: 16830...1d0

Tror aldri jeg har hatt en pizzadeig som er klissete for å så etter heving være som en bolledeig.

Ts, tilsett litt mer mel, elt det godt inn om deigen er klissete.

  • Liker 1
Skrevet

Takk for svar!:) Da hadde jeg heldigvis gjort riktig:)

Anonymous poster hash: d296c...b60

Skrevet

Helt feil har du vel sikkert ikke gjort det uansett? Tilsett litt mer mel når du skal bake den ut bare - skal mye til før du helt ødelegger en pizzadeig :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...