AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #1 Skrevet 9. september 2014 Er det meningen at pizzadeig skal være liksom litt bløt og "klissete" eller skal den være som en bolledeig? FOR DA HAR JEG GJORT HELT FEIL...Anonymous poster hash: d296c...b60
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #2 Skrevet 9. september 2014 Deiger har alltid godt av masse væske=) Anonymous poster hash: 16830...1d0
missdior Skrevet 9. september 2014 #3 Skrevet 9. september 2014 En god pizzadeig skal være myk, men ikke klisse.
Aviendha Skrevet 9. september 2014 #4 Skrevet 9. september 2014 Nærmere bolledeig enn bløt og klissete ja, det skal jo være mulig å kjevle den ut. 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #5 Skrevet 9. september 2014 Nærmere bolledeig enn bløt og klissete ja, det skal jo være mulig å kjevle den ut. Det blir den jo om den får heve lenge nok. Selv om den er klissete i starten Anonymous poster hash: 16830...1d0
dillyduzit Skrevet 9. september 2014 #6 Skrevet 9. september 2014 Det blir den jo om den får heve lenge nok. Selv om den er klissete i starten Anonymous poster hash: 16830...1d0 Tror aldri jeg har hatt en pizzadeig som er klissete for å så etter heving være som en bolledeig. Ts, tilsett litt mer mel, elt det godt inn om deigen er klissete. 1
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #7 Skrevet 9. september 2014 Takk for svar! Da hadde jeg heldigvis gjort riktig:)Anonymous poster hash: d296c...b60
Rumle Skrevet 9. september 2014 #8 Skrevet 9. september 2014 Helt feil har du vel sikkert ikke gjort det uansett? Tilsett litt mer mel når du skal bake den ut bare - skal mye til før du helt ødelegger en pizzadeig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå