AnonymBruker Skrevet 8. september 2014 #1 Skrevet 8. september 2014 Hei Jeg bor utenlands og her finnes ikke kålrabi. Bortsett i fra det, har jeg tilgang på det meste av gode grønnsaker. Og andre råvarer. Men for meg er ekte, norsk lapskaus med kålrabi. Derfor har jeg ikke prøvd å lage lapskaus på flere år. Noen som har idéer om hva jeg kan erstatte kålrabien med? Oppskrifter? Anonymous poster hash: 227bc...0d0
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #2 Skrevet 9. september 2014 Søtpotet?Anonymous poster hash: 0d4cb...8b9 1
Brunhilde Skrevet 9. september 2014 #3 Skrevet 9. september 2014 Du kan bruke knutekål. Fargen er ikke den samme, men smaken passer godt til lapskaus (og ertesuppe).
Berit Skrevet 9. september 2014 #4 Skrevet 9. september 2014 Du kan bruke mange andre slags rotgrønnsaker. Nepe er godt persillerot
Express Skrevet 12. september 2014 #5 Skrevet 12. september 2014 Sellerirot, persillerot, søtpotet, pastinakk ?
AnonymBruker Skrevet 13. september 2014 #6 Skrevet 13. september 2014 Gresskar kan også virke litt kålrabiaktig, synes jeg, Særlig flaskegresskar, som i tillegg har den korrekte fargen. Anonymous poster hash: bdf09...329
sunSpring Skrevet 13. september 2014 #7 Skrevet 13. september 2014 Ville kanskje prøvd med finhakket hodekål. Sellerirot, en ekstra gulrot og litt ekstra løk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå