AnonymBruker Skrevet 7. september 2014 #41 Skrevet 7. september 2014 Er ikke flink til å knuse egg riktig. Du trenger ikke å kakke det en gang om du ikke får det til. Kan koke dem..Anonymous poster hash: aa8db...7ba 2
AnonymBruker Skrevet 7. september 2014 #42 Skrevet 7. september 2014 Er ikke flink til å knuse egg riktig. Hvis du lager omelett, carbonarasaus eller noe annet hvor egget bare skal blandes sammen med det andre (pannekaker, wok el), så er det jo ingen feil måte å knuse det på. Det er bare å pelle ut skall som måtte havne oppi maten. Anonymous poster hash: 6b877...5db 1
Maria.91 Skrevet 7. september 2014 #43 Skrevet 7. september 2014 Er ikke First Price risikabelt? Stort sett ufarlig, men sjekk innholdsfortegnelsen! Ofte bruker de desverre palmeolje, og det er ganske krise for helsa (forferdelig usunn type fettsyrer). Smøret, for eksempel, er 100% palmeolje! Da er det bare å holde seg LANGT unna. Rundstykkene derimot, er helt innafor. Ingen kulinarisk opplevelse, men helt innafor når budsjettet er stramt
AnonymBruker Skrevet 9. september 2014 #44 Skrevet 9. september 2014 http://efta.handlelisten.no/ Her kan du sjekke eftanummer for å finne ut hvem som produserer butikkens egne billigmerker kjøtt mm. Hver fabrikk har sitt eget nummer. Anonymous poster hash: 51f51...e6f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå