Gelica Skrevet 5. september 2014 #1 Skrevet 5. september 2014 Tenkte å ha salat, hvitløksbrød og tortillachips til. Er det noen som har bedre eller andre forslag til hva man kan ha til eller evt. i gryteretten for at den skal bli god?
AnonymBruker Skrevet 5. september 2014 #2 Skrevet 5. september 2014 Ja, lag den fra bunnen av. Posegryter smaker ikke godt. Dessuten heter Toro posen Mexicansk Gryte, du trenger ikke skrive Mexicana for at det skal høres "finere" ut. Anonymous poster hash: 6fe47...4bd 6
Gelica Skrevet 5. september 2014 Forfatter #3 Skrevet 5. september 2014 Det var ikke for at det skulle høres finere ut, men det var det jeg trodde den het..... 3
AnonymBruker Skrevet 5. september 2014 #4 Skrevet 5. september 2014 Lag chilli con carne fra bunn av i steden, billigere og bedre! Anonymous poster hash: 6b1e0...1af 1
Gelica Skrevet 5. september 2014 Forfatter #5 Skrevet 5. september 2014 Ja, kanskje det :-) Har du en oppskrift du vil dele? Evt. om andre har en tar jeg gjerne i mot :-) Lag chilli con carne fra bunn av i steden, billigere og bedre! Anonymous poster hash: 6b1e0...1af
AnonymBruker Skrevet 5. september 2014 #6 Skrevet 5. september 2014 Min chili con carne sånn ca; 1 pk karbonadedeig/kjøttdeig 1 stor løk 1-2 fedd hvitløk 1-2 paprika chili etter ønske 1 boks hermetiske tomater litt tomatpure (1 ss ca, kan sløyfes) 1 boks kidneybønner Kjøttbuljong Chillipulver Spisskummen Paprikapulver Pepper og evt salt Stek karbonadedeig/kjøttdeig og ta ut av pannen. Blankstek løk og ha i hvitløk, chilli og paprika. Ha så i hermetiske tomater, tomatpurre og en del vann, samt buljongterningen. La det småkoke noen minutter og ha i karbonadedeigen og krydderet (ta etter smak, men ikke ha i salt). La det småkoke lenge (jo lengre jo bedre), minst en halvtime. Ta i mer vann om nødvendig. Tilsett bønnene, noen liker å ha med laken, men personlig siler jeg av laken og skyller bønnene i vann først. Ha i gryten og la det trekke på svak varme i ca et kvarter til. Smak til med mer krydder evt også salt om det trengs. Så er det ferdig! Serveres med tilbehør etter ønske, både ris, brød, tortilla, rømme og guacamole er godt Anonymous poster hash: 6b1e0...1af
Djungelvrål Skrevet 5. september 2014 #7 Skrevet 5. september 2014 Du kan ha brune bønner i og ekstra løk og parika. Det er veldig godt med rå løk og tomat til + rømme. Disse 3 tingene framhever smaken Strør du et persilledryss over det hele blir det "hjemmelaget".
AnonymBruker Skrevet 5. september 2014 #8 Skrevet 5. september 2014 Visst du vil ha den litt sterkere kan du jo bruke noen få dråper med tabasco. Anonymous poster hash: a4f07...c75
sunSpring Skrevet 5. september 2014 #9 Skrevet 5. september 2014 (endret) Det er en av de verste gryterettene jeg får servert og jeg mener det. Lag den fra bunnen eller ha i tabasco, løk som er surret med hvitløk, og server med ekte rømme. Unngå salt, bruk krydder. Les deg opp på en oppskrift eller les bakpå pakka på toro, da ser du hva du bør sette mer av. Endret 5. september 2014 av sunSpring
Djungelvrål Skrevet 5. september 2014 #10 Skrevet 5. september 2014 Det er en av de verste gryterettene jeg får servert og jeg mener det. Lag den fra bunnen eller ha i tabasco, løk som er surret med hvitløk, og server med ekte rømme. Unngå salt, bruk krydder. Les deg opp på en oppskrift eller les bakpå pakka på toro, da ser du hva du bør sette mer av. Hvorfor skal hun unngå salt? 1
sunSpring Skrevet 5. september 2014 #11 Skrevet 5. september 2014 (endret) Hvorfor skal hun unngå salt? Hmm, smake før man tilsetter. Noe av de andre kan jo inneholde salt. kjøttdeigen f.eks. Endret 5. september 2014 av sunSpring
AnonymBruker Skrevet 6. september 2014 #12 Skrevet 6. september 2014 Hvorfor skal hun unngå salt? Toro posene inneholder mye salt! Jeg kjente det ikke selv når jeg brukte toro. Men nå når jeg lager det meste fra bunn av smaker toro nesten bare salt. Anonymous poster hash: 475c2...8af 2
Gjest Ferie Skrevet 6. september 2014 #13 Skrevet 6. september 2014 Gratiner i ovnen. Bruk for eksempel cheddar ost.
murray Skrevet 7. september 2014 #14 Skrevet 7. september 2014 Toro posene inneholder mye salt! Jeg kjente det ikke selv når jeg brukte toro. Men nå når jeg lager det meste fra bunn av smaker toro nesten bare salt.Anonymous poster hash: 475c2...8af Toro smaker industri og metall. Begynte å legge merke til det etter at jeg startet å lage mat fra bunnen. Aldri mer Toro i dette hus!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå