Gå til innhold

Har altfor mye rømme i kjøleskapet!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ved nærmere ettersyn ser jeg at jeg har altfor mye rømme i kjøleskapet. Hadde jeg enda hatt vaffeljern, men det har jeg ikke.

Forslag til hva jeg kan lage? Helst noe godt til kaffen etc. :fnise:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ved nærmere ettersyn ser jeg at jeg har altfor mye rømme i kjøleskapet. Hadde jeg enda hatt vaffeljern, men det har jeg ikke.

Forslag til hva jeg kan lage? Helst noe godt til kaffen etc. :fnise:

Enn om du bare lager ei røre og hiver i pannen og ser hva som skjer?

  • Liker 1
Skrevet

Enn om du bare lager ei røre og hiver i pannen og ser hva som skjer?

Haha, du får sagt det! Men kanskje jeg kan prøve meg på sveler/lapper. Da blir det omtrent som du foreslår,da.

Skrevet

Pannekaker!



Anonymous poster hash: 453b7...f7c
Skrevet

Haha, du får sagt det! Men kanskje jeg kan prøve meg på sveler/lapper. Da blir det omtrent som du foreslår,da.

Ja, blir bra det der 7.

Skrevet

Rømme funker vel å bruke i kaker også? F.eks sjokoladekake. Blir vel litt det samme som surmelk?

Skrevet

Lapper er godt med rømme i, og med syltetøy på :)

Skrevet

Takk, nå skal jeg kose meg.

Skrevet

Rømmekake eller vafler! :)

Skrevet

Det er mange kaker som kan lages med rømme! F.eks. enkelte sjokoladekaker :-) Skriv inn "rømme" i feltet på venstre side på Det Søte Liv sine nettsider så kommer det nok opp masse snadder!



Anonymous poster hash: 4b27d...de1
  • Liker 1
Skrevet

Rømme holder LENGE etter best før-dato, så ingen grunn til panikk :)



Anonymous poster hash: 55bfd...9a6
  • Liker 1
Skrevet

Rømme holder LENGE etter best før-dato, så ingen grunn til panikk :)

Anonymous poster hash: 55bfd...9a6

Ja, det oppdaget jeg nå. Flere gikk ut på dato for over to uker siden! Sånn at dere vet det.

Men det var absolutt ingen usmak på noen av dem.

Skrevet

Ja, det oppdaget jeg nå. Flere gikk ut på dato for over to uker siden! Sånn at dere vet det.

Men det var absolutt ingen usmak på noen av dem.

Det er jo fordi den allerede har vært igjennom en syrningsprosess.

Skrevet

Det er jo fordi den allerede har vært igjennom en syrningsprosess.

Men jeg har sett grønn og mugla rømme da, hehe.

  • Liker 1
Skrevet

Men jeg har sett grønn og mugla rømme da, hehe.

Vel, det går jo an.

Skrevet

Takk for tips! Må nok bake en kake imorgen. :sikle:

Skrevet

Det går fint an å fryse den til seinare :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...