hjertesukka Skrevet 2. september 2014 #1 Skrevet 2. september 2014 Ved nærmere ettersyn ser jeg at jeg har altfor mye rømme i kjøleskapet. Hadde jeg enda hatt vaffeljern, men det har jeg ikke. Forslag til hva jeg kan lage? Helst noe godt til kaffen etc.
Gjest Gjest Skrevet 2. september 2014 #2 Skrevet 2. september 2014 Ved nærmere ettersyn ser jeg at jeg har altfor mye rømme i kjøleskapet. Hadde jeg enda hatt vaffeljern, men det har jeg ikke. Forslag til hva jeg kan lage? Helst noe godt til kaffen etc. Enn om du bare lager ei røre og hiver i pannen og ser hva som skjer? 1
hjertesukka Skrevet 2. september 2014 Forfatter #3 Skrevet 2. september 2014 Enn om du bare lager ei røre og hiver i pannen og ser hva som skjer? Haha, du får sagt det! Men kanskje jeg kan prøve meg på sveler/lapper. Da blir det omtrent som du foreslår,da.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #4 Skrevet 2. september 2014 Pannekaker! Anonymous poster hash: 453b7...f7c
Gjest Gjest Skrevet 2. september 2014 #5 Skrevet 2. september 2014 Haha, du får sagt det! Men kanskje jeg kan prøve meg på sveler/lapper. Da blir det omtrent som du foreslår,da. Ja, blir bra det der 7.
Luckiness Skrevet 2. september 2014 #6 Skrevet 2. september 2014 Rømme funker vel å bruke i kaker også? F.eks sjokoladekake. Blir vel litt det samme som surmelk?
Havbris Skrevet 2. september 2014 #7 Skrevet 2. september 2014 Lapper er godt med rømme i, og med syltetøy på
hjertesukka Skrevet 2. september 2014 Forfatter #8 Skrevet 2. september 2014 Takk, nå skal jeg kose meg.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #10 Skrevet 2. september 2014 Det er mange kaker som kan lages med rømme! F.eks. enkelte sjokoladekaker :-) Skriv inn "rømme" i feltet på venstre side på Det Søte Liv sine nettsider så kommer det nok opp masse snadder! Anonymous poster hash: 4b27d...de1 1
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #11 Skrevet 2. september 2014 Rømme holder LENGE etter best før-dato, så ingen grunn til panikk Anonymous poster hash: 55bfd...9a6 1
hjertesukka Skrevet 2. september 2014 Forfatter #12 Skrevet 2. september 2014 Rømme holder LENGE etter best før-dato, så ingen grunn til panikk Anonymous poster hash: 55bfd...9a6 Ja, det oppdaget jeg nå. Flere gikk ut på dato for over to uker siden! Sånn at dere vet det. Men det var absolutt ingen usmak på noen av dem.
Gjest Gjest Skrevet 2. september 2014 #13 Skrevet 2. september 2014 Ja, det oppdaget jeg nå. Flere gikk ut på dato for over to uker siden! Sånn at dere vet det. Men det var absolutt ingen usmak på noen av dem. Det er jo fordi den allerede har vært igjennom en syrningsprosess.
hjertesukka Skrevet 2. september 2014 Forfatter #14 Skrevet 2. september 2014 Det er jo fordi den allerede har vært igjennom en syrningsprosess. Men jeg har sett grønn og mugla rømme da, hehe. 1
Gjest Gjest Skrevet 2. september 2014 #15 Skrevet 2. september 2014 Men jeg har sett grønn og mugla rømme da, hehe. Vel, det går jo an.
Pingting Skrevet 2. september 2014 #16 Skrevet 2. september 2014 Er de uåpnet så holder de gjerne leeenge iver datoen. Ellers tips: Texas chocolate cake! http://www.detsoteliv.no/oppskrift/texas-sjokoladekake
hjertesukka Skrevet 2. september 2014 Forfatter #18 Skrevet 2. september 2014 Takk for tips! Må nok bake en kake imorgen.
Kjibba Skrevet 2. september 2014 #20 Skrevet 2. september 2014 Det går fint an å fryse den til seinare
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå