AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #1 Skrevet 2. september 2014 Er den spisende? Den er ikke pakket ut, altså den står i boksen enda.. Har stått på kjøkkenbenken siden i går kveld. Anonymous poster hash: 96999...6b2
Brunhilde Skrevet 2. september 2014 #3 Skrevet 2. september 2014 Ja, det tar jo litt tid før den tiner, den er pakket inn og den skal stekes. Tror det går helt fint, det er ikke så varmt om nettene lenger, heller.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #4 Skrevet 2. september 2014 Bruker nok ikke mer enn 1 time på å tine, og den har stått i.. Tja.. 14 timer? Kanskje? Får steke og se Anonymous poster hash: 96999...6b2
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #5 Skrevet 2. september 2014 Bare å gønne på. Bon Apetit! Anonymous poster hash: 59adb...a98
Schadenfreude Skrevet 2. september 2014 #6 Skrevet 2. september 2014 Jeg ser ikke helt hvordan den kan bli verre enn den allerede er... (Nei, seriøst. Lukt på, hvis den lukter normalt er det bare å ete. Hvis den lukter surt.. kast!) 1
Gjest crazycatlady Skrevet 2. september 2014 #7 Skrevet 2. september 2014 Jeg hadde ikke spist den. Men nå skal det sies at jeg har veldig følsom mage da, så skal lite til før jeg får vondt i magen.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #8 Skrevet 2. september 2014 Jeg ville ikke spist den. Når den står i romtemp i lang tid, kan bakteriesporer danne toksiner som er veldig helsefarlig. De kan overleve steking også. Anonymous poster hash: cb4b0...0b6
AnonymBruker Skrevet 2. september 2014 #9 Skrevet 2. september 2014 stek den godt. Er man student så er man student Anonymous poster hash: b335d...7df
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå