Gå til innhold

Grandis som har stått i romtemperatur i et døgn


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er den spisende? Den er ikke pakket ut, altså den står i boksen enda.. Har stått på kjøkkenbenken siden i går kveld.



Anonymous poster hash: 96999...6b2
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja, det tar jo litt tid før den tiner, den er pakket inn og den skal stekes. Tror det går helt fint, det er ikke så varmt om nettene lenger, heller.

Skrevet

Bruker nok ikke mer enn 1 time på å tine, og den har stått i.. Tja.. 14 timer? Kanskje? Får steke og se :)



Anonymous poster hash: 96999...6b2
Skrevet

Bare å gønne på. Bon Apetit!



Anonymous poster hash: 59adb...a98
Skrevet

Jeg ser ikke helt hvordan den kan bli verre enn den allerede er... :fnise:

(Nei, seriøst. Lukt på, hvis den lukter normalt er det bare å ete. Hvis den lukter surt.. kast!)

  • Liker 1
Gjest crazycatlady
Skrevet

Jeg hadde ikke spist den. Men nå skal det sies at jeg har veldig følsom mage da, så skal lite til før jeg får vondt i magen.

Skrevet

Jeg ville ikke spist den. Når den står i romtemp i lang tid, kan bakteriesporer danne toksiner som er veldig helsefarlig. De kan overleve steking også.



Anonymous poster hash: cb4b0...0b6
Skrevet

stek den godt. Er man student så er man student :)



Anonymous poster hash: b335d...7df

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...