Gjest Funky Punk Skrevet 31. august 2014 #1 Del Skrevet 31. august 2014 Jeg har en pose med tørket kantarell, og siden jeg er rimelig fersk når det det kommer til sopp så lurte jeg på hvordan jeg kan bruke denne i saus Spiser lavkarbo, så bruker ikke hvetemel. Drikker heller ikke alkohol, så har ingen vin i huset. Kan jeg bare koke opp litt fløte og ha soppen rett i fløten sammen med krydder, eller egner ikke tørket sopp seg spesielt hodt til dette? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sølvrosen Skrevet 31. august 2014 #2 Del Skrevet 31. august 2014 Tørket sopp bør få være litt i væske før du spiser den. Du kan foreksempel la den stå i fløte noen minutter før du koker opp fløte med sopp og tilsetter krydder. Ellers er den fin å ha i gryteretter. Du kan egentlig bruke tørket sopp til alt du bruker fersk sopp til, men du bør huske på at den må få trekke til seg litt væske. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Funky Punk Skrevet 1. september 2014 #3 Del Skrevet 1. september 2014 Ok, så væte den først så kan jeg bruke den til alt Takk, da skal vi se om det ikke blir sopp i saus og i viltgryte i løpet av uka Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå