glaciera Skrevet 5. juli 2004 #1 Skrevet 5. juli 2004 Smakte en helt nydelig (og superenkel!) fruktdessert på ferie i forrige uke: 1 kurv jordbær 50 g marsipan 2 egg, delt 2 ss sukker Skyll og rens jordbærene. Legg dem i et ildfast fat/form. Riv marsipanen på den grove siden av rivjernet. Bland marsipanrasp med piskede eggeplommer. Stivpisk eggehvitter med sukker til blank og fin marengs. Rør/vend marsipanblandingen forsiktig sammen med marengsen og bre blandingen over bærene. Stek i varm ovn (200-225 grader) til marengsblandingen er pen og gyllen. Server og vent på applausen. Jeg mistenker at dette vil være kjempegodt med fersken eller nektariner i båter også.
Gjest 1111 Skrevet 5. juli 2004 #2 Skrevet 5. juli 2004 Jeg har smakt noe lignende med fersken i, og du har helt rett, det er nydelig. takk for oppskrift :D
Chiquita Skrevet 5. juli 2004 #3 Skrevet 5. juli 2004 Legg oppskriften inn i Magasinet da, så finner vi den lett senere også... *oppfordre*
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå