Gå til innhold

Hjemmelagde karbonader - varmes opp dagen etter?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal servere hjemmelagede karbonader. Kan jeg lage dem klare dagen før, sette dem i kjøleskapet natten over - også varme dem i micro før servering?

Samme med stekt løk?

Anonymous poster hash: 53adb...861

Skrevet

Ja, så absolutt.

Persnlig ville jeg heller varmet dem i stekeovn enn i mikro. Jeg synes det er bedre med en saktere oppvarming, enn den raske de får i mikroen.

Jeg synes mikrovarmet kjøttmat ofte kan bli litt gummiaktig i konsistensen.



Anonymous poster hash: 10701...b22
  • Liker 3
Skrevet

Absolutt !!! Takk for tips :) lenge leve kg! 😉😉

Anonymous poster hash: 53adb...861

Skrevet

Men ikke stek dem for lenge nå du lager dem, for da kan de bli tørre når du varmer dem opp.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...