AnonymBruker Skrevet 28. august 2014 #1 Skrevet 28. august 2014 Skal servere hjemmelagede karbonader. Kan jeg lage dem klare dagen før, sette dem i kjøleskapet natten over - også varme dem i micro før servering? Samme med stekt løk? Anonymous poster hash: 53adb...861
AnonymBruker Skrevet 28. august 2014 #2 Skrevet 28. august 2014 Ja, så absolutt. Persnlig ville jeg heller varmet dem i stekeovn enn i mikro. Jeg synes det er bedre med en saktere oppvarming, enn den raske de får i mikroen. Jeg synes mikrovarmet kjøttmat ofte kan bli litt gummiaktig i konsistensen. Anonymous poster hash: 10701...b22 3
AnonymBruker Skrevet 28. august 2014 #3 Skrevet 28. august 2014 Absolutt !!! Takk for tips lenge leve kg! 😉😉Anonymous poster hash: 53adb...861
~umulia~ Skrevet 28. august 2014 #4 Skrevet 28. august 2014 Men ikke stek dem for lenge nå du lager dem, for da kan de bli tørre når du varmer dem opp.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå