Gjest Badebuksa Skrevet 27. august 2014 #1 Skrevet 27. august 2014 1: ja, jeg liker peppes pizza chicago style. Synes den er god, den som blir servert på restauranten. 2: noen som har prøvd produktene som selges i butikk? Tenker da på pizzasausen, pizzabunnen og kjøttbollene? Er det godt, blir det det samme som på restauranten? For noen år siden prøvde jeg biffkjøttet og litt sånn, ingen suksess, men hva synes dere?
Guybrush Skrevet 27. august 2014 #2 Skrevet 27. august 2014 Et stort problem er vel ovnen. Du bør skaffe en pizzastein eller pizzastål og ikke minst finne ut hvordan du kan steike pizzaen skikkelig også.
Gjest Badebuksa Skrevet 27. august 2014 #3 Skrevet 27. august 2014 Så den bunnen krever pizzasten? Jeg lager, ifølge mine egne smaksløker, verdens beste pizzabunn Men hadde vært morsomt å prøve den ferdige til Peppes, dog ikke så fristende om den smaker dritt om man steler den på stekebrett. Frister av en eller annen grunn ikke å investere i en pizzasten akkurat nå.
Guybrush Skrevet 27. august 2014 #4 Skrevet 27. august 2014 Så den bunnen krever pizzasten? Jeg lager, ifølge mine egne smaksløker, verdens beste pizzabunn Men hadde vært morsomt å prøve den ferdige til Peppes, dog ikke så fristende om den smaker dritt om man steler den på stekebrett. Frister av en eller annen grunn ikke å investere i en pizzasten akkurat nå. PIzzaovnene fungerer annerledes enn en konvensjonell huskomfyr og stekeplate. Da vil det ikke bli likt. Sten eller stål kompenserer for dette og gir mindre bløt overflate på undersiden av bunnen, raskere oppvarming og steking samt gir deg muligheten til å steke overflaten langt mer korrekt.
Gjest Gjest_Calavi Skrevet 27. august 2014 #5 Skrevet 27. august 2014 Da ville jeg nok holdt meg til din egen bunn for den fra peppes er ikke mye å skryte av... Smaken er ikke noe å rope hurra for, og selv om den blir sprø så blir den alt annet enn luftig.
Gjest Badebuksa Skrevet 27. august 2014 #6 Skrevet 27. august 2014 PIzzaovnene fungerer annerledes enn en konvensjonell huskomfyr og stekeplate. Da vil det ikke bli likt. Sten eller stål kompenserer for dette og gir mindre bløt overflate på undersiden av bunnen, raskere oppvarming og steking samt gir deg muligheten til å steke overflaten langt mer korrekt. Jada, den har sin hensikt, får ønske meg en til jul.
Gjest Badebuksa Skrevet 27. august 2014 #7 Skrevet 27. august 2014 Da ville jeg nok holdt meg til din egen bunn for den fra peppes er ikke mye å skryte av... Smaken er ikke noe å rope hurra for, og selv om den blir sprø så blir den alt annet enn luftig. Flatbrød? Bruker ikke penger på den med mindre folk skryter den opp i skyene her.
Bondenisse Skrevet 28. august 2014 #8 Skrevet 28. august 2014 om du lar den heve litt før du smører på saus osv så blir den ok, men du lager sikkert bedre selv. synes sausen kjøttbollene og dressingen er god. Pepperonien er helt ordinær
AnonymBruker Skrevet 28. august 2014 #9 Skrevet 28. august 2014 Minner ikke litt om pizzaen i resturanten engang!! Anonymous poster hash: bab96...5e1
Wonderbitch Skrevet 28. august 2014 #10 Skrevet 28. august 2014 Pizzabunner fra butikken er helt forferdelige etter min mening. Uansett hvor mye man hever. Never again!
GammelKaktus Skrevet 29. august 2014 #11 Skrevet 29. august 2014 Kitch'n har tilbud på pizzastein nå, 99 kr
Sirah Skrevet 29. august 2014 #12 Skrevet 29. august 2014 Jeg syntes pizzabunnen til peppes smaker helt ok, men kan ikke sammenlignes med det man lager selv. Den er dog MYE bedre enn Tine sin! Jeg har brukt den noen ganger om jeg har hatt dårlig tid og/eller er veldig sliten siden det er så lite jobb med det
AnonymBruker Skrevet 29. august 2014 #13 Skrevet 29. august 2014 Vi et glad i den tynne/italienske bunnen Anonymous poster hash: 80880...571
Gjest _LilleMy Skrevet 29. august 2014 #14 Skrevet 29. august 2014 Har prøvd pizzasausen og pizzabunnen. Smaker kjempegodt, men ikke det samme som på restauranten.
HoppsyDaisy Skrevet 29. august 2014 #15 Skrevet 29. august 2014 Du kan også forvarme ovnen på maks. Og ha stekebrettet inni ovnen under oppvarming. Da vil du også få en veldig god bunn
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå