Gå til innhold

Rundstykker med sprø skorpe


Anbefalte innlegg

Gjest tusjen
Skrevet

Jeg lager ofte rundtstykker, men de blir alltid litt "bolle-aktige".. :-) ... Skulle gjerne hatt oppskrift på både grove og fine rundstykker med hard/sprø skorpe.. Blir veldig glad for tips.. ( for jeg skal bake rundstykker idag.. ):wink:

tusjen

Skrevet

kjøp 123 poser og smør rundstykkene med litt vann. Da blir de sprø...

Skrevet

Jeg bruker skjeldent oppskrift når jeg baker brød/rundstykker.

Jeg har oppi det jeg føler for :ler:

Hvetemel selvfølgelig, havregryn, grovt mel av forskjellige slag, det vi har for øyeblikket, litt kornblanding kanskje, noen ganger hvetekli, kanskje semulegryn. Også linfrø og solsikkefrø. Solsikkefrø gjør bakeverket mye saftigere :)

Noen ganger har jeg gulrot i og. Godt!

Og som Anafugia sa; pensle rundstykkene med litt vann eller melk.

Skrevet

Du trenger ingen spesiell oppskrift for å få sprø skorpe på rundstykkene. Istedet gjør du følgende: før steking pensles rundstykkene med egg vispet med ørlite salt. Straks de er stekt legger du dem på rist og legger over et godt oppvridd vått håndkle og lar det ligge der til rundstykkene er kalde. Vips har du sprø skorpe. :-)

Skrevet

*romle romle. Blir helt sulten her jeg sitter...

Skrevet

Glad jeg nettopp spiste frokost :ler:

Skrevet

Glad jeg nettopp spiste frokost :ler:

Skrevet

Har ikke spist frokost enda. *rumle rumle*

Gjest tusjen
Skrevet

TAkk for tips.. Skal prøve det ut senere idag når jeg skal bake.. :-)

tusjen

Skrevet

Jeg ble så fristet av denne tråden, så nå står to brett rundstykker til heving. :-)

Skrevet

Kan jeg få med meg noen til reisen, Arkana? :rosaengel:

Skrevet

Selvsagt Fisken. *sender over noen med ekspress T-bane*

Gjest tusjen
Skrevet

De ble litt sprøere enn vanlig.. Så det var en stor forbedring.. Tror jeg skal prøve å lage rundstykker av en brødoppskrift neste gang..

Jeg har kjøpt ferdigblandet mel en gang. Det var ciabatta og de ble kjempegode.

tusjen

Skrevet

Jeg har det motsatte problemet. er ikke så veldig glad i sprø overflate, men uansett hva jeg gjør, så får jeg sprø overflate :klø: jeg vil ha myke rundstykker!

Annonse
Skrevet
Jeg har det motsatte problemet. er ikke så veldig glad i sprø overflate' date= men uansett hva jeg gjør, så får jeg sprø overflate :klø: jeg vil ha myke rundstykker!

Jeg også, jeg vil ha myke rundstykker. Men det går fint det. Jeg pensler dem med egg og legger ingenting over dem når de er ute av ovnen. Da blir de bra.

Skrevet

Jeg pensler dem også med egg og lar være å legge noe over dem, men de blir sprøe hver gang. har prøvd uten å pensle dem og, men jeg får ikke myke rundstykker.

Skrevet

:klø: Jeg lar dem ligge litt stekebrettet også, legger dem ikke rett på rist.

Skrevet

Gjør jeg og. syns de blir bare enda sprøere av å ligge på rist.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...