Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen en oppskrift på eggewraps, eller noe lefse-greier med lite karbo som jeg kan ha kylling og salat til? :)

Jeg spiser mye kyllinglår, men har ikke noe inntil. Skulle gjerne hatt en slags "dip"/saus eller noe til, noen som har forslag) :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Tror Runforit har spist noe Eggewraps om jeg husker. I den "Hva har jeg spist i dag tråden"

Kanskje hun leser :)



Anonymous poster hash: 79355...271
Gjest Runforit
Skrevet

Tror Runforit har spist noe Eggewraps om jeg husker. I den "Hva har jeg spist i dag tråden" Kanskje hun leser :)Anonymous poster hash: 79355...271

;)

Japp. Jeg elsker eggewraps. Tar et par egg sammen med litt kokosmelk og natron og steker det som pannekake med kokosolje i en liten stekepanne. Blir perfekte wraps som som funker like godt som tortillas og lomper :)

Skrevet

Takk for svar alle sammen, gleder meg til å prøve :D

Skrevet

Disse skal også visstnok være gode lefser, men jeg har bare bokmerket den og har ikke fått prøvd den enda. Jeg var tom for fiberhusk. Jeg prøvde med xanthan gum. Veldig mislykket. Men jeg skal prøve igjen med fiberhusk.

Angående saus til kyllinglårene, så spørs det jo hva slags saus du liker. Noen forslag:

Guacamole, pesto, pestokrem (pesto blandet med rømme eller creme fraiche), salsa, sweet chili-saus, bearnaise eller bare ta litt rømme eller creme fraiche og bland med noe krydder du liker.

Skrevet

tusen takk!

Guacamolen og salsaen må jeg prøve :)

Skrevet

Disse skal også visstnok være gode lefser, men jeg har bare bokmerket den og har ikke fått prøvd den enda. Jeg var tom for fiberhusk. Jeg prøvde med xanthan gum. Veldig mislykket. Men jeg skal prøve igjen med fiberhusk.

Angående saus til kyllinglårene, så spørs det jo hva slags saus du liker. Noen forslag:

Guacamole, pesto, pestokrem (pesto blandet med rømme eller creme fraiche), salsa, sweet chili-saus, bearnaise eller bare ta litt rømme eller creme fraiche og bland med noe krydder du liker.

Nå har jeg laget guacamolen du anbefalte, og den ble kjempegod! Jeg lagde temmelig mye... vet du hvor lenge den holder seg i kjøleskap? :)

Gjest Runforit
Skrevet

Nå har jeg laget guacamolen du anbefalte, og den ble kjempegod! Jeg lagde temmelig mye... vet du hvor lenge den holder seg i kjøleskap? :)

Holder seg noen dager om den står kaldt og pakket :)

Skrevet

Hvorfor trenger man egentlig hevemiddel (natron, bakepulver) i noe som skal bli flate og tynne?

Det pleier ikke å inngå i vanlige pannekaker, ikke engang vafler. Egg gjør vel wrap'ene myke uansett.



Anonymous poster hash: 0bed4...bb4
Skrevet

;)

Japp. Jeg elsker eggewraps. Tar et par egg sammen med litt kokosmelk og natron og steker det som pannekake med kokosolje i en liten stekepanne. Blir perfekte wraps som som funker like godt som tortillas og lomper :)

Ahh, perfekt oppskrift for meg som alltid har kokosmelk i kjøleskapet etter å ha laget wok.

Vet du hvor mye kokosmelk jeg må bruke ca? 4-5 spiseskjeer til 3 egg fks? :)

Gjest Runforit
Skrevet

Ahh, perfekt oppskrift for meg som alltid har kokosmelk i kjøleskapet etter å ha laget wok.

Vet du hvor mye kokosmelk jeg må bruke ca? 4-5 spiseskjeer til 3 egg fks? :)

Høres bra ut. Kan ikke bruke for mye for da bare smuldrer de opp 😄

Skrevet

;)

Japp. Jeg elsker eggewraps. Tar et par egg sammen med litt kokosmelk og natron og steker det som pannekake med kokosolje i en liten stekepanne. Blir perfekte wraps som som funker like godt som tortillas og lomper :)

Bruker du "kremen" i kokosmelka, eller "vannet"? Eller litt av begge deler? Kanskje teit spørsmål, men smaker de veldig egg?

Og er det viktig å bruke akkurat kokosmelk hvis man tåler fløte/melk - gjør det mye for smak eller konsistens?

Mange spørsmål her :P

Anonymous poster hash: e9a38...64c

Gjest Runforit
Skrevet

Bruker du "kremen" i kokosmelka, eller "vannet"? Eller litt av begge deler? Kanskje teit spørsmål, men smaker de veldig egg?

Og er det viktig å bruke akkurat kokosmelk hvis man tåler fløte/melk - gjør det mye for smak eller konsistens?

Mange spørsmål her :P

Anonymous poster hash: e9a38...64c

Rister den godt og bruker det. Kan godt bruke rømme eller matfløte 😄

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...