AnonymBruker Skrevet 19. august 2014 #1 Skrevet 19. august 2014 Har fått store mengder med plomme. Jeg ønsker å lage noe jeg kan lagre.. som mos, chuttney, saft, likør osv Noen med oppskrift på en knallgod plommechutney foreksempel? Anonymous poster hash: 29cfc...975
Gjest Tjoppa Skrevet 19. august 2014 #2 Skrevet 19. august 2014 Lag likør, og bruk plommene til kakefyll når likøren er ferdig
Butter Skrevet 20. august 2014 #3 Skrevet 20. august 2014 Jeg har lagd alternativ plommechutney. Koker plommer i balsamicoeddik og smaksetter underveis med sukker. Jeg har ikke noe forhold på mengdene her, men jo mer balsamico, jo lengre på plommene koke for at balsamicoen skal koke inn. Er en god erstatning til tyttebærsyltetøy til vilt- og andre kjøttretter. Jeg har også lagd plommekaker både pai og sjokoladekake.
skrue Skrevet 21. august 2014 #4 Skrevet 21. august 2014 (endret) Lag likør, og bruk plommene til kakefyll når likøren er ferdig Ja, men likøren blir egentlig aldri ferdig. Jeg har plommene i glasset helt til siste rest at likøren er drukket opp. Likøren blir bare bedre og bedre (plommene også). Er i ferd med å avslutte ett glass som er to eller tre år gammel nå og først da kan plommene brukes. Endret 21. august 2014 av skrue
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå