AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #1 Skrevet 17. august 2014 En fortalte meg at jeg skal vente til oljen bobler før jeg legger vårrullene i, men da er det jo så varmt at de blir sorte utenpå og rå inni på 3 sekunder. Hvordan fritere vårruller i kjele så de blir gjennomstekt og lysbrune utenpå..???Anonymous poster hash: 1c54d...fc8
Thorn Skrevet 17. august 2014 #2 Skrevet 17. august 2014 Når olje bruser eller bobler rundt ei tresleiv, spisepinne av tre eller lignende er olja passe varm. Koker olja er den altfor varm! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå