AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #1 Skrevet 17. august 2014 Hva hadde du foretrukket? Anonymous poster hash: 21d42...514
AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #2 Skrevet 17. august 2014 Hva hadde du foretrukket?Anonymous poster hash: 21d42...514 Kjøtt, da mange ikke liker/ "liker" fisk. Hva slags kjøtt tenker du på? Anonymous poster hash: 8cdd7...225 1
Gjest crem Skrevet 17. august 2014 #3 Skrevet 17. august 2014 kjøtt er nok det tryggeste, er mange som ikke liker fisk.
Pinkee Skrevet 17. august 2014 #4 Skrevet 17. august 2014 Personlig ville jeg gjerne hatt fisk. Hvis middagen var på en plass der dem klarte å tilberede et godt fiskemåltid. Men, kjøtt er vel det tryggeste.
Lille Rosa Skrevet 17. august 2014 #5 Skrevet 17. august 2014 Uten tvil kjøtt Er glad i fisk selv, men det er gjerne slik at flere liker kjøtt enn fisk.
AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #6 Skrevet 17. august 2014 Vi skal ha kjøtt til hovedretten. Anonymous poster hash: b69e9...0c3
AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #7 Skrevet 17. august 2014 Kjøtt! Anonymous poster hash: 25605...17d
Gjest Daenerys Skrevet 17. august 2014 #8 Skrevet 17. august 2014 Vi skal ha kjøtt, og det foretrekker jeg å få servert som gjest også Men fisk er absolutt bra det også, tror jeg da hadde foretrukket f.eks torsk eller ørret f.eks, eller en annen litt fancy type fisk.
Gjest Solstråla88 Skrevet 17. august 2014 #9 Skrevet 17. august 2014 Vi hadde kjøtt til alle utenom to.
pussikatt Skrevet 17. august 2014 #10 Skrevet 17. august 2014 jeg ville hatt kjøtt og tror det er tryggest og da endel ikke spiser fisk.
Anglofil Skrevet 17. august 2014 #11 Skrevet 17. august 2014 Kjøtt. Er glad i fisk, men foretrekker kjøtt som hovedrett i bryllup. Mvh Yvonne
AnonymBruker Skrevet 17. august 2014 #12 Skrevet 17. august 2014 Vi gav gjestene valget noen mnd på forhånd, fisk eller biff. Anonymous poster hash: 2ab38...82a 1
masekopp Skrevet 17. august 2014 #13 Skrevet 17. august 2014 Kjøtt. Mange liker ikke fisk, samt en del er allergisk mot det.
mrs.Kiara Skrevet 18. august 2014 #15 Skrevet 18. august 2014 Vi hadde begge deler vi. Helgrillet Entrecote og Kveite, fordelingen 60/40. Fisken var meget ettertraktet å gikk "tom" først.
Gjest Nosoul Skrevet 18. august 2014 #16 Skrevet 18. august 2014 Jeg ville ha gått for kjøtt! I mine øyne er det et "tryggere" valg enn fisk. 1
AnonymBruker Skrevet 19. august 2014 #18 Skrevet 19. august 2014 Kjøtt er et tryggere valg siden den potensielle nedsiden ved fisk er mye større. For eksempel kan en litt kjedelig og tørr oksestek fortsatt funke som festmiddag om tilbehøret er ok, mens en ihjelkokt kveite bare blir stusslig (har opplevd dette i et bryllup). Det er likevel mulig med veldig gode fiskeretter, så om man virkelig er trygg på kokken/kjøkkenet er det bare å kjøre på Anonymous poster hash: a2140...5ca 2
AnonymBruker Skrevet 19. august 2014 #19 Skrevet 19. august 2014 Personlig foretrekker jeg fisk, men siden mange ikke liker det hadde ga vi gjestene valget. Vi sendte ut menyen på forhånd hvor folk kunne krysse av for hovedretten: kjøtt, fisk eller vegitarianer (hverken kjøtt eller fisk). Vi satte opp en meny med forrett og dessert som matchet begge deler. Litt ekstra "jobb" var det (tilbakemeldingene til kjøkkenet om hvem som skulle ha hva osv - maten ble servert ved bordene), men jeg har inntrykk av at gjestene synes det var fint med et valg. Anonymous poster hash: c3f7e...5a2
Antoinette Skrevet 19. august 2014 #20 Skrevet 19. august 2014 Hvis man skal satse på fisk som hovedrett må du/dere firsikre dere om at den er førsteklasses råvarer og at den tilberedt perfekt.Jeg ville nok hatt fisk/skalldyr til forrett og kjøtt til hovedrett. Og ikke glem et alternativ til de som av ulike årsaker ikke kan spise fisk. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå