annelise Skrevet 15. august 2014 #1 Skrevet 15. august 2014 Sitter om dagene å tenker og vrir hodet vårt på hva vi skal servere. Vi vil ha 3 retters. Noen som vil dele menyen sin med oss?
AnonymBruker Skrevet 15. august 2014 #2 Skrevet 15. august 2014 Når er bryllupet? Man serverer jo gjerne noe annet midt på sommeren enn man gjør på vinteren Budsjett? Hvor fancy/"folkelig" vil dere ha? Anonymous poster hash: 41c12...a6f
annelise Skrevet 15. august 2014 Forfatter #3 Skrevet 15. august 2014 August bryllup. Tenker ikke super fancy. Fatservering tenker jeg på hovedrett da noen gjerne ønsker mere mat enn andre. Budsjett er ikke satt da kostnaden blir hva den blir. Maten er vektig for oss så pris har lite å si..
Brud2014 Skrevet 15. august 2014 #4 Skrevet 15. august 2014 Vår 3-retters meny som vi serverte 26. juli: Forrett: Grillet sjøkreps med avokado- og mangosalsa Hovedrett: Helstekt oksestek med fløtegratinerte poteter, pastinakkpuré, rotgrønnsaker og rødvinssaus Dessert: Sjokoladefoundant med jordbærsorbet (tror jeg.. en eller annen slags is iallfall) Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger. Hovedretten ble servert 2 ganger. (Første servering ferdig på fat og andre servering gikk servitørene rundt med de forskjellige komponentene og tilbød). Lykke til! :D
berry_c Skrevet 15. august 2014 #5 Skrevet 15. august 2014 Jeg troor det blir Forrett: Melon og spekeskinke Hovedrett: Lammestek med saus,grønnsaker og fløtegratinerte poteter Dessert: pavlova med friske bær, eller fruktsalat med krem
Residensfruen Skrevet 15. august 2014 #6 Skrevet 15. august 2014 Vi serverte i juni: Forrett: røkelaks på toast med eggerøre Hovedrett: Reinsdyrsteik med hasselback poteter og grønnsaker Dessert: Multekrem Lykke til med valg av meny til dagen !
Gjest Trappetroll Skrevet 15. august 2014 #7 Skrevet 15. august 2014 (endret) August bryllup. Tenker ikke super fancy. Fatservering tenker jeg på hovedrett da noen gjerne ønsker mere mat enn andre. Budsjett er ikke satt da kostnaden blir hva den blir. Maten er vektig for oss så pris har lite å si.. Skal også gifte oss i august. Forrett bli mellom med spekeskinke. Hovedrett blir helstekt indrefilet med: Bønnebukett med bacon, Cherrytomater, Sopp og løk, Minimais, Peppersaus. Fløtegratinerte eller råstekte amandinepoteter med Maldonsalt og timian. Dessert blir enten creme brulee eller hjemmelaget karamellpudding. 😊 Endret 15. august 2014 av Trappetroll
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå