Gå til innhold

Tilbehør til fiskekaker


ElenaMichelle

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Mitt absolutte favoritt-tilbehør til hjemmelagde fiskekaker er faktisk kålrabistappe/rotmos. Med kokte poteter i tillegg, og smeltet smør med hakket dill eller gressløk. Ekstra godt nå på sensommeren med ny norsk kålrabi og norske nypoteter.

Gjerne en sitronbåt også på tallerkenen til å skvise over fiskekakene. :)

Ellers kan et annet alternativ være ovnsbakte miksede grønnsaker og aïoli.



Anonymous poster hash: 36a20...9a5
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kålstuing, råkostsalat, sprøstekt løk og potet er godt til fiskekaker synes jeg, og litt remulade :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fiskekaker og spagetti, med grønne friske erter og godt smør!

Anonymous poster hash: 7e4d2...a7f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokte poteter, kokte gulrøtter, makaroni, stekt løk og smeltet smør hjemme hos pappa.

Hjemme hos oss foretrekker jeg salat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokte poteter, kokt eller raspet gulrot, stekt løk og brun saus. Kan evt byttet gulrot mot råkostsalat og brokkoli. Rødbeter kan være godt til innimellom.



Anonymous poster hash: 9533a...68b
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ratatouille og hjemmelaget potetstappe. Eller tomatsaus og potetstappe om jeg er litt lat.

Råkost og poteter synes jeg blir litt tørt til, og passer bedre til fiskeboller i karrisaus.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Brunsaus, ertepure, tyttebær, guløtter og potet. Den gammeldagse varianten.<br /><br /><br />Fiskekaker kjøpt på butikken synes jeg smaker lite fisk og mest salt. De som er ordentlig laget passer fint med det meste, også sammen med wokede grønnsaker.

Anonymous poster hash: 6e678...332

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er aller mest glad i fiskeburger, altså en fiskekake i hamburgerbrød med litt frisk salat og remulade eller dressing.



Anonymous poster hash: fd114...9a3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Raspet gulrot med en blanding av eddik, vann og litt sukker over. Utrolig godt til sånt faktisk! I tillegg til ris/potet da :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest BrienneOfTarth

Jeg er ikke så glad i det tradisjonelle tilbehøret så lager gjerne en tzatziki eller rømmedressing, salat eller stekte grønnsaker og ovnsstekte poteter.

Hvis man har litt større fiskekaker eller fiskekarbonader/burgere så kan man lage fiskeburger. Veldig godt det også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ulike tilbehør jeg bruker å ha vedsiden av fiskekaker:
(Bruker ikke alt bestandig, men dette er ofte det jeg bruker å variere på)
- Kokte poteter/Stekte poteter
- Raspet gulrot med enten sitron eller edikk og litt sukker på.
- Tyttebær
- Brunsaus
- Makaroni
- Makaronistuing
- Isbergsalat med rømme og litt sukker

Kjenner jeg ble litt sulten :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Crohnie

Fiskekaker (med brun saus eller smeltet smør), kokte poteter og kokt gulrot, evt også kokt brokkoli, selleri-stenger og blomkål. + en klatt tyttebærsyltetøy.

Endret av Crohnie
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...