Gå til innhold

Hvit sjokoladekake med konditorfarge?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har prøvd å lage hvit sjokoladekake og hatt konditorfarge i? Hvordan ble det? Med tanke på at hvit sjokolade er litt gulaktig. Ble det bra? Hadde du konditorfarge i bunnen eller kremen?

Har lyst å bake en sjokoladekake med grønn eller blå bunn av hvit sjokolade og ha brun sjokolade som krem oppå. Eller motsatt. Er det godt?

Anonymous poster hash: af4b7...a6e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

:ninja:



Anonymous poster hash: af4b7...a6e
Skrevet

Jeg dryppet litt konsentrert solbærsaft i sjokoladeglasur av hvit sjokolade. Det ble en kraftig lillafarge på glasuren. Bunnen gjorde jeg ikke noe med.

Vil ikke anbefale konditorfarge forresten, den smaker bittert om man bruker for mye og den er ikke spesielt kraftig Må ha i relativt mye for å sette farge på maten. Matfarge fra hobbybutikk er mye, mye bedre.



Anonymous poster hash: 844fb...c8f
Skrevet

Kan du ikke bare lage en lys/hvit kakebunn uten sjokolade, farge den med geléfarge (den flytende norske konditorfargen er altfor svak) og så bruke sjokoladekrem på.

I en bakt kakebunn vil jo hvit sjokolade bli omtrent borte.

  • Liker 1
Skrevet

Her jeg bor selger de god matfarge i bokhandelen og på jernia.



Anonymous poster hash: 844fb...c8f
Skrevet

Wilton konditorfarge skal være kraftig, men takk for svar.

Smaker ikke hvit sjokoladebunn hvit sjokolade? Aldri smakt. Finnes mange oppskrifter så skulle tru at det er smak på det.

TS



Anonymous poster hash: af4b7...a6e
Skrevet

Wilton konditorfarge skal være kraftig, men takk for svar.

Smaker ikke hvit sjokoladebunn hvit sjokolade? Aldri smakt. Finnes mange oppskrifter så skulle tru at det er smak på det.

TS

Anonymous poster hash: af4b7...a6e

Jeg har brukt wilton blå farge i hvit sjokolade glasur. Funket helt fint det! Smakte ikke bittert eller noe heller.

Anonymous poster hash: 2b4dc...82e

Skrevet

Har nå baket hvit sjokoladebunn og hadde vanlig billig konditorfarge fra Rema (bare en prøvekake) og det gikk helt supert! Hadde en del konditorfarge i og kjenner ikke smaken. Spiser her og nå! Så det gikk an :) Bunnen er kjempe god, mye bedre enn vanlig kakebunn.

TS

Anonymous poster hash: af4b7...a6e

Skrevet

De konditorfargene fra butikken er jo både stygge og dårlige:/

Men bra det funket for deg:)

Til en annen gang vil jeg anbefale pastafarger! De er dødsbra, og holder lenge siden de er så drøye i bruk. Bruker alltid det i glasurer. Blir kjempefint!



Anonymous poster hash: 79799...a67
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...