AnonymBruker Skrevet 6. august 2014 #1 Skrevet 6. august 2014 Hei er det noen som kan lage god injera, sabaayad, eller en sånn typisk øst afrikansk rød saltet saus med egg og sånt. Den blir ofte servert sammen med injeraen? Anonymous poster hash: e35ed...323
Chicken! Skrevet 6. august 2014 #2 Skrevet 6. august 2014 Å lage injera er en lang prosess, det skal blandes ørten forskjellige meltyper, gjære et par dager, også stekes (som pannekaker bare uten olje/smør). Er selv fra Eritrea, og min mor lagde det ofte, men jeg gadd aldri å lære meg det pga det er så krevende.. Da kjøper jeg heller ferdiglagde på en etiopisk butikk (eller stjeler fra mor ) Når det gjelder sebhi (den rød sausen man har over) er det litt greiere. Stek masse løk, ha oppi hakkete tomater og passelig med berbere (en øst-afrikansk chilliblanding). Du kan velge å blande inn kylling, lår ikke filét, eller oppkuttet oksekjøtt. Serves gjerne med kokt egg og kefir (gjør den sterke maten utholdelig).
AnonymBruker Skrevet 7. august 2014 #3 Skrevet 7. august 2014 Tusen takk Anonymous poster hash: e35ed...323
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå