AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #1 Skrevet 3. august 2014 Skal servere pizza på jobben, prøver å beregne hvor mange pizzaer jeg trenger å lage. Noen som vet sånn ca. hvor mange biter av gjennomsnittlig st. man får ut av en pizza? Skal servere til ca. 80 personer. Hvor mange pizzaer trenger jeg å lage når alle skal få en bit hver? Anonymous poster hash: 1ade4...ee5
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #2 Skrevet 3. august 2014 En bit hver? Er det smaksprøver du skal lage, eller? Anonymous poster hash: 56527...5b5 5
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #3 Skrevet 3. august 2014 Når jeg lager hjemmelaget pizza i en langpanne, så får jeg 12 biter. Så om alle skal få en bit hver så ville jeg lagd 7 pizzaer. BTW; Er ikke en bit ganske lite for voksne folk? Anonymous poster hash: 7dd68...ead
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #4 Skrevet 3. august 2014 Når jeg lager hjemmelaget pizza i en langpanne, så får jeg 12 biter. Så om alle skal få en bit hver så ville jeg lagd 7 pizzaer. BTW; Er ikke en bit ganske lite for voksne folk? Anonymous poster hash: 7dd68...ead Har fått et budsjett jeg skal følge, blir det ikke for dyrt med to biter hver til 80 personer? Ts! Anonymous poster hash: 1ade4...ee5
Pottepalme Skrevet 3. august 2014 #5 Skrevet 3. august 2014 Hvorfor ikke lage noe annet? Blir utrolig mye å lage, og nesten ingenting på hver. 1
SoftKitty Skrevet 3. august 2014 #6 Skrevet 3. august 2014 (endret) Skal man bli mett? Ingen blir mett av 1 bit pizza... Jeg tenker at man beregner ca. 3-4 personer på en langpannepizza... litt mindre på en rund pizza. Hva med å lage gryterett istedet? Kan ha brød ved siden av, og ris i gryten (ris er billig) Endret 3. august 2014 av SoftKitty
EDM Skrevet 3. august 2014 #7 Skrevet 3. august 2014 Hvorfor i helsikke skal KUN 1 person server pizza til hele 81?? Har du gjort noe galt? Jeg hadde bare bestilt fra et pizzeria. De er som regel fleksible ang. pris og levering når det er snakk om så mye. 11
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #8 Skrevet 3. august 2014 Er du den samme som skulle lage taco og servere ei lefse til hver? Tror jeg ville funnet billigere mat så folk kan spise seg mette, Anonymous poster hash: 2886c...ed0 5
Pottepalme Skrevet 3. august 2014 #9 Skrevet 3. august 2014 "NEI, ikke ta mer!! 1 til hver." Blir nok veldig vellykka. 6
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #10 Skrevet 3. august 2014 En pizza på et brett i steikeovnen ville jeg regnet til 6-8 personer (forutsatt at de ikke skal bli mette), så da må du lage minst 10 slike. Anonymous poster hash: 3e633...f88
Gjest Blåbæret. Skrevet 3. august 2014 #11 Skrevet 3. august 2014 Jeg hadde aldri servert pizza om det bare var en bit til hver. Ingen voksne mennesker blir mett av det. Hva med en slags gryterett eller suppe? Server med brød.
Djungelvrål Skrevet 3. august 2014 #12 Skrevet 3. august 2014 En langpannepizza er nok til 4 personer så da må du lage 20 stykker. 2
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #13 Skrevet 3. august 2014 Er du den samme som skulle lage taco og servere ei lefse til hver? Tror jeg ville funnet billigere mat så folk kan spise seg mette,Anonymous poster hash: 2886c...ed0 Ja det stemmer! Og det gikk veldig bra! Folk spiste ikke mer enn en lefse, ettersom jeg hadde kjøpt inn noen innmari store lefser (de var faktisk større en tallerkene jeg brukte), og når man fyller de med kjøtt og masse grønnsaker ol. så kan man faktisk bli mett på en lefse. Hvorfor i helsikke skal KUN 1 person server pizza til hele 81?? Har du gjort noe galt? Jeg hadde bare bestilt fra et pizzeria. De er som regel fleksible ang. pris og levering når det er snakk om så mye. Hehe, neida, valgte dette selv. Jobber i kantinen på jobben og serverer varm mat en gang i uka i tillegg til det vanlige som er nystekt brød, pålegg og salatbar. Har ikke så god erfaring med å lage mat til så mange mennesker, synes det kan være vanskelig å beregne hvor mye jeg skal lage osv., derfor spør jeg om tips her! De fleste på jobben ønsket seg pizza en dag, tenkte det hadde vært hyggelig å oppfylle det ønsket. Anonymous poster hash: 1ade4...ee5
twirlX Skrevet 3. august 2014 #14 Skrevet 3. august 2014 PIzzer er vel ikke så dyre å lage - spørs hva slags fyll du etc bruker. Kjøttdeig er ofte billig - så er det bare lage en stor gryte kjøttdeig og tomatsaus som du har over (og diverse grønnsaker?) Kan ikke bli så dyrt til sammen.. Om ikke har eurospar gradiosa helmax på tilbud......
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #15 Skrevet 3. august 2014 Om jeg hadde fått oppfylt ønske mitt om pizza på jobb, og bare sett at det var et stykke til hver, så hadde jeg blitt skuffa. Anonymous poster hash: 7dd68...ead 8
AnonymBruker Skrevet 3. august 2014 #16 Skrevet 3. august 2014 Om jeg hadde fått oppfylt ønske mitt om pizza på jobb, og bare sett at det var et stykke til hver, så hadde jeg blitt skuffa. Anonymous poster hash: 7dd68...ead Er det ikke bedre med ett stykke enn ingen? Varmmaten skal bare være en positiv liten ting ved siden av brødmaten og salatbaren, den ene dagen i uka. Anonymous poster hash: 1ade4...ee5
Drømmemann1 Skrevet 3. august 2014 #17 Skrevet 3. august 2014 Hvor er dere henn? Hvor mye er budsjettet? Hvis det er i Oslo så kanskje jeg kan fikse noe billig
Antoinette Skrevet 4. august 2014 #18 Skrevet 4. august 2014 Har du som privatpersjon uten tilgang til storkjøkken fått odre om å lage pizza til 80 stykker og alle skal bare få en liten bit hver??Får ikke dette til å stemme med mindre du er en sånn JA-person som ikke tør å si nei siden du tror alle da vil hate deg. 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2014 #19 Skrevet 4. august 2014 Hvem jobber i kantine og er så dårlig på å beregne porsjonsstørrelser at hun må spørre på KG hver gang hun skal lage varmmat? Er du i det hele tatt utdannet innen matlagning? Anonymous poster hash: 106c5...129 4
Luckiness Skrevet 4. august 2014 #20 Skrevet 4. august 2014 (endret) Jeg ville hvertfall laget noe salat og hatt som tilbehør om det kun er beregnet et stykke på hver. Et annet alternativ er pizzasnurrer istedenfor pizza. Blir jo forsåvidt det samme, men er enklere å varme opp igjen flere snurrer om du lager det hjemme og skal varme opp på jobb. Dersom det er meningen at de ansatte skal ha med annen mat i tillegg/pleier å kjøpe i kantinen, ville jeg beregnet 2 stk pizza. Men om jobben/kantinen skal servere lunsj (pizza) til de ansatte, så ville jeg hvertfall beregnet 3 stk på hver. Da er det alltids noen som er småspist som spiser 1-2stk, mens de som er mer storspist kan spise 4stk. Endret 4. august 2014 av Luckiness 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå