AnonymBruker Skrevet 30. juli 2014 #1 Skrevet 30. juli 2014 Driver å lager lasagne, men tror kanskje jeg har hatt for mye veske i, fordi den er fortsatt veldig flytende etter 1t steking. Tips om hva jeg kan gjøre? Anonymous poster hash: 7bcf6...df5
Gjest Lille-pus Skrevet 30. juli 2014 #2 Skrevet 30. juli 2014 Nå som den er i ovnen er det vel ikke så mye annet å gjøre enn å spise den når den er ferdig (noe som definitivt tar mye mindre steketid enn 1 time!) Dersom kjøttsausen ikke fikk koke inn, eller bechamelsausen var veldig tynn, så vil hele lasagne bli mye fuktigere enn den ellers ville blitt. Nå tar jeg utgangspunkt i at du har laget den fra bunnen: Lot du hhv. Melken og rødvinen i kjøttsausen koke inn?
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå