Gå til innhold

Lasagne.. Hjelp


Fremhevede innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Driver å lager lasagne, men tror kanskje jeg har hatt for mye veske i, fordi den er fortsatt veldig flytende etter 1t steking. Tips om hva jeg kan gjøre?



Anonymous poster hash: 7bcf6...df5
Videoannonse
Annonse
Gjest Lille-pus
Skrevet

Nå som den er i ovnen er det vel ikke så mye annet å gjøre enn å spise den når den er ferdig (noe som definitivt tar mye mindre steketid enn 1 time!)

Dersom kjøttsausen ikke fikk koke inn, eller bechamelsausen var veldig tynn, så vil hele lasagne bli mye fuktigere enn den ellers ville blitt.

Nå tar jeg utgangspunkt i at du har laget den fra bunnen:

Lot du hhv. Melken og rødvinen i kjøttsausen koke inn?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...