finkel Skrevet 27. juli 2014 #1 Skrevet 27. juli 2014 Hei! Vi har invitert folk på middag i dag, og jeg planla da chili con carne. Mest fordi den er enkel å lage, god og kan lages i forveien. Nå tenkte jeg rimelig lite på graderstokken, da... Her er det 25 grader i dag. Jeg har ingen problemer med å spise gryte i varmen, men nå liker jeg akkurat den gryta veldig godt, da... Hva mener dere, kan jeg bare kjøre på? Har allerede stekt opp 1kg kjøttdeig!
Gjest Funky Punk Skrevet 27. juli 2014 #2 Skrevet 27. juli 2014 Klart du kan servere det Men jeg ville passet på å friske opp med å servere masse god salat ved siden av. Gjerne ha en skål med rømme eller creme fraiche på bordet slik at man kan ta en klatt for å friske opp litt. Og kaldt vann med sitronskiver i som drikke ved siden av Vips, så har du en mer sommerlig rett
Pingting Skrevet 27. juli 2014 #4 Skrevet 27. juli 2014 Det Funky Punk sa! Jeg liker godt sterk og litt "tung" mat også når det er varmt, men jeg forsyner meg gjerne mindre av gryta og mer av salat, rømme og brød (eller tilsvarende).
finkel Skrevet 27. juli 2014 Forfatter #5 Skrevet 27. juli 2014 Takk for svar! Jeg lagde heller taco, med to forskjellige salsaer og refried beans til. Godt med frisk salat og rømme til, det også!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå