AnonymBruker Skrevet 25. juli 2014 #1 Del Skrevet 25. juli 2014 Vi hadde lasagne for to dager siden. Restene har stått i kjøleskapet siden. Er dette ok å spise idag? Jeg er litt hysterisk på mat, og vil ikke ta sjanser (jeg er genelrelt unødvendig hysterisk, og er fullt klar over det ) Anonymous poster hash: bf99b...6a1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2014 #2 Del Skrevet 25. juli 2014 Etter to dager er det bare å spise. Du trenger ikke lukte på den engang. Tommelfingerregel for middag er 3 dager. Etter dette ser du på den: Finner du mugg så kaster du. Ikke mugg? Lukt på maten. Lukter den ekkelt? Kast. Lukter fint? Smak. Smaker ekkelt? Kast. Smaker ok etter 6 dager? Spis! Det er ikke verre, altså. Og selv om du spiser en halv skje med litt utgått mat så er det ikke krise. Det er derimot krise om du kaster god mat. Forestill deg gjerne fæle scenarioer med verdensnød og folk som sulter ihjel. Anonymous poster hash: ae684...487 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2014 #3 Del Skrevet 25. juli 2014 Kommer an på om det er halvfabrikata, osv. Hvor lang tid har den stått fra du tok den varm ut av ovnen og hvor lang tid tok det før den ble satt kaldt? Har du tenkt å spise den kald? Lukter den noe mindre bra? Glem det. Lukter den ok? Har den vært kort tid i romtempr. Før du satte den kaldt? Hvis ja, sett den i steikeovnen og på se at den blir godt gjennomvarm, spis dennstraks den kommer fra steikeovnen, og velbekommen!Anonymous poster hash: ac453...354 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Løvefrøken Skrevet 25. juli 2014 #4 Del Skrevet 25. juli 2014 Hihi, hos oss står den bare en time, men det er ikke fordi den blir dårlig.... Tenker det går helt fint i ditt tilfelle! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2014 #5 Del Skrevet 25. juli 2014 Det er laget fra bunn av (med unntak av lasagneplatene). Den sto kanskje 1-2 timer på benken, og ble satt i kjøleskapet når den var lunken/litt varm, men ikke glodvarm. Har stått med folie etter dette. Satser på at det går bra da Anonymous poster hash: bf99b...6a1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2014 #6 Del Skrevet 27. juli 2014 Kommer jo helt an på hvor kaldt du har det i kjøleskapet Anonymous poster hash: 910a6...c49 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Artistina Skrevet 27. juli 2014 #7 Del Skrevet 27. juli 2014 3 dager funker helt fint - men der er grensen min for middagsrester. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maximillian Cohen Skrevet 27. juli 2014 #8 Del Skrevet 27. juli 2014 Kokt pasta kan faktisk være ganske farlig. Det holder en stund i kjøleskap, men ved temperaturer over 10 grader skal det ikke stå lenge. Det samme gjelder forøvrig ris. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2014 #9 Del Skrevet 27. juli 2014 2-3 dager funker helt fint, men ikke mer Anonymous poster hash: 8fb8e...afd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pheel Skrevet 27. juli 2014 #10 Del Skrevet 27. juli 2014 Jeg lar aldri allerede varmet mat stå mer enn et døgn i kjøleskapet før det blir spist... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå