Gjest gjesta Skrevet 27. juni 2004 #1 Skrevet 27. juni 2004 Må en kake med bakepulver i stekes med en gang, eller tåler den å stå et par timer før jeg putter den i ovnen?
Pbrina Skrevet 27. juni 2004 #2 Skrevet 27. juni 2004 Tror det skal går bra, karbondioksidet i bakepulveret frigjøres vel mest ved varme.
Gjest gjesta Skrevet 27. juni 2004 #3 Skrevet 27. juni 2004 Oki, jeg tar sjansen. Har laget eplekake som jeg skal servere lunken.
Lula Skrevet 28. juni 2004 #4 Skrevet 28. juni 2004 Jeg ville stekt den med en gang, og heller varmet den opp litt før servering.
Gjest gjesta Skrevet 28. juni 2004 #6 Skrevet 28. juni 2004 Kaken ble kjempegod. Lot den stå en drøy time før jeg stekte den. Hadde nok ikke tatt sjansen på å la kaken stå hvis det var en sånn høy og fluffy kake, men eplekaken er ikke sånn, så det gikk helt greit. Alt oppspist
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå