Gå til innhold

Hva brukte man til kaker før Philadelphia kom på markedet?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Tine kremost?



Anonymous poster hash: 83db3...dcc
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ja, det brukte min mor hvertfall. Den naturelle varianten. Evt den med mandarin/ananas (den gule) avhengig av hva hun skulle lage.



Anonymous poster hash: 085e7...b49
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ja, selvsagt..

Anonymous poster hash: c7c09...2cb

AnonymBruker
Skrevet

Hvorfor har en gått over til Philadelpia, blir resultatet bedre? Evt. hvorfor?



Anonymous poster hash: 83db3...dcc
Gjest Emera
Skrevet

Philadephia er velkjent og populær i mange land, og den er ofte oppgitt i amerikanske oppskrifter. Mange liker nok den litt syrlige smaken på Philadelphia, som Tine kremost ikke har.

Skrevet

Jeg bruker (fortsatt) Tine kremost til glasur på gulrotkaka :P

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kan ikke huske sist jeg brukte Philadelphia - bruker stort sett Tines kremost selv om det står Philadelphia i oppskriften, siden jeg synes den smaker bedre. Eller så bruker jeg i blant mascarpone. Synes kremost stort sett har de samme "bakeegenskapene" uansett merke, så det kommer an på smak.



Anonymous poster hash: 6c90e...c09
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...