AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #1 Skrevet 19. juli 2014 Tine kremost? Anonymous poster hash: 83db3...dcc
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #2 Skrevet 19. juli 2014 Ja, det brukte min mor hvertfall. Den naturelle varianten. Evt den med mandarin/ananas (den gule) avhengig av hva hun skulle lage. Anonymous poster hash: 085e7...b49 1
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #3 Skrevet 19. juli 2014 Ja, selvsagt..Anonymous poster hash: c7c09...2cb
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #4 Skrevet 19. juli 2014 Hvorfor har en gått over til Philadelpia, blir resultatet bedre? Evt. hvorfor? Anonymous poster hash: 83db3...dcc
Gjest Emera Skrevet 19. juli 2014 #5 Skrevet 19. juli 2014 Philadephia er velkjent og populær i mange land, og den er ofte oppgitt i amerikanske oppskrifter. Mange liker nok den litt syrlige smaken på Philadelphia, som Tine kremost ikke har.
Agathe Skrevet 19. juli 2014 #6 Skrevet 19. juli 2014 Jeg bruker (fortsatt) Tine kremost til glasur på gulrotkaka 1
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #7 Skrevet 19. juli 2014 Kan ikke huske sist jeg brukte Philadelphia - bruker stort sett Tines kremost selv om det står Philadelphia i oppskriften, siden jeg synes den smaker bedre. Eller så bruker jeg i blant mascarpone. Synes kremost stort sett har de samme "bakeegenskapene" uansett merke, så det kommer an på smak. Anonymous poster hash: 6c90e...c09 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå