Dama til hanen Skrevet 19. juli 2014 #1 Skrevet 19. juli 2014 Godt inn i bakeprosessen kom jeg på at jeg ikke har brødformer i huset :omg: dermed ble det to brett med grove rundstykker. Kan jeg steke begge brettene i ovnen samtidig? Da må jeg vel bruke varmluft? Hvordan er det med varmen, bør den skrus ned? 210 grader i stedet for 220 grader? Og litt kortere steketid?
AnonymBruker Skrevet 19. juli 2014 #2 Skrevet 19. juli 2014 Jeg har ingen egen erfaring, men mamma prøvde en gang da jeg bodde hjemme. Vi fant ut at varmluftsfunksjonen på ovnen ikke var veldig god, så jeg har ikke prøvd selv. Dette sto i oppskrifta: Lavere temperatur, fra 200 til 180 grader. Bytt plass på brettene etter halv steketid. Jeg kan ikke huske noe om steketid, men det er bare å følge med litt ekstra. Rundstykker har så kort steketid at du helt greit kan ta dem etter hverandre, men du har kanskje stekt dem alt. Anonymous poster hash: deca8...ac8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå