Gå til innhold

Saus til indrefilet - rødvins- og fløtesaus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei, noen som har oppskrift på en god saus til indrefilet? Tenkte kanskje en rødvins-/fløtesaus, men alle forslag mottas med takk :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Takk :) men hva med en saus med fløte, sjampinjong og sjalottløk - funker det med en dæsj rødvin i den?

AnonymBruker
Skrevet

Takk :) men hva med en saus med fløte, sjampinjong og sjalottløk - funker det med en dæsj rødvin i den?

Litt i tvil om den komboen der, men det som vil være veldig godt i sausen du skisserer er et par ss sherryeddik. Som her: http://dinmat.no/Kalvefilet-med-kremet-sopp-og-bakt-tomat

Ellers har jeg flere ganger laget en viltsaus av Arne Brimi med fløte, rødvin, vann og tørket sopp, denne her: http://dinmat.no/Rype-som-pa-Vianvang

Men den passer altså best til vilt, og er ikke så sommerlig, akkurat.

Anonymous poster hash: 8fc6c...92c

AnonymBruker
Skrevet

Jeg lager noen ganger saus av å steke løk, hvitløk og sopp i smør i stekepannen. Har over rødvin og koker inn. Sper på med kalvefond og smaker til med soyasaus, pepper og runder den av med fløte :)



Anonymous poster hash: b5110...56f
  • Liker 2
Skrevet

Jeg lager noen ganger saus av å steke løk, hvitløk og sopp i smør i stekepannen. Har over rødvin og koker inn. Sper på med kalvefond og smaker til med soyasaus, pepper og runder den av med fløte :)

Anonymous poster hash: b5110...56f

Noe sånt var det jeg tenkte på :) Takk!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...