Gjest Badebuksa Skrevet 17. juli 2014 #1 Skrevet 17. juli 2014 Hvis det er 20-25 grader innendørs, og man skal tine en fryst loff, hvor lang tid rar det? Merke ukjent, fikk loffen av en overnattingsgjest............. Eneste brødet jeg har, akter ikke å kjøpe nytt. Og er sulten. Hvor fort kan det være tint? :o :o :o :o
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2014 #2 Skrevet 17. juli 2014 Hvis det er 20-25 grader innendørs, og man skal tine en fryst loff, hvor lang tid rar det? Merke ukjent, fikk loffen av en overnattingsgjest............. Eneste brødet jeg har, akter ikke å kjøpe nytt. Og er sulten. Hvor fort kan det være tint? :o :o :o :o Jeg ville dynket det med litt vann og puttet det i stekeovnen. Da smaker det som ferskt Anonymous poster hash: 5d248...128
Gjest Skrevet 17. juli 2014 #3 Skrevet 17. juli 2014 Har du brødrister? Om du ikke har kan du skjære et par skiver og legge de i ovnen et par minutter på 100 grader eller steke de i stekepanna.
Løvefrøken Skrevet 17. juli 2014 #4 Skrevet 17. juli 2014 De ytterste skivene tiner fort, så det er nok ikke så lenge til du kan skjære noe av den
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2014 #5 Skrevet 17. juli 2014 Jeg ville dynket det med litt vann og puttet det i stekeovnen. Da smaker det som ferskt Anonymous poster hash: 5d248...128 Og nystekt Anonymous poster hash: 5d248...128
AnonymBruker Skrevet 17. juli 2014 #6 Skrevet 17. juli 2014 De ytterste skivene tiner fort, så det er nok ikke så lenge til du kan skjære noe av den Lurt Og rett i brødristeren eller i stekeovnen Anonymous poster hash: 5d248...128
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå