AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #1 Skrevet 15. juli 2014 Hei, skal kjøpe inn litt kjøttpålegg til jobbsammenheng. Vet ikke helt hva jeg skal kjøpe, noen tips? Hva liker dere best av kjøttpålegg? Anonymous poster hash: 13e72...fa7
nattsvermer Skrevet 15. juli 2014 #2 Skrevet 15. juli 2014 Jeg er veldig glad i roastbiff og skinke med krydder.
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #3 Skrevet 15. juli 2014 For meg er det god, gammeldags jubelsalami som gjelder. Kokt skinke er også fint, det samme er kalkunpålegg. Jeg setter pris på at skinken er litt krydret, men det er neppe avgjørende for folk flest, og når man handler til en større gruppe aner jeg ikke om det er lurt å velge det trygge og enkle eller noe med krydder. Anonymous poster hash: 99d10...15e
Adhara Skrevet 15. juli 2014 #6 Skrevet 15. juli 2014 Løvtynn hamburgerrygg, løvtynn kokt skinke, krydderskinke, kryddersalami, salami, servelat synes jeg er veldig godt Men jeg må ha garnityr på toppen, ellers er det ikke godt Jeg bruker paprika, purreløk, vårløk, agurk, men ikke alt på en gang altså
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #7 Skrevet 15. juli 2014 Roastbeef, grilstad salami, kokt tunge. Til jul legges ribberull og sylte til listen. Anonymous poster hash: b891e...17c
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #9 Skrevet 15. juli 2014 roastbiff. Anonymous poster hash: 1a05d...388
Gjest Lille-pus Skrevet 15. juli 2014 #10 Skrevet 15. juli 2014 Om jeg må velge en så er det nok pastrami.
Agathe Skrevet 15. juli 2014 #11 Skrevet 15. juli 2014 I en klasse for seg: roastbeef fra slaktern! Også veldig godt: coppaskinke og spekepølse med fenikkel fra Tind. 1
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #15 Skrevet 15. juli 2014 Røkt laks og egg(erøre).Anonymous poster hash: e322b...cae
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #16 Skrevet 15. juli 2014 Røkt laks og egg(erøre).Anonymous poster hash: e322b...cae Når ble det kjøttpålegg? Anonymous poster hash: 4c7c7...b34 2
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #17 Skrevet 15. juli 2014 Når ble det kjøttpålegg?Anonymous poster hash: 4c7c7...b34 Nå er det i praksis det samme, så da spørs det om det er slik på jobben at det MÅ være kjøtt. Røket laks knuser alt av kjøttpålegg.Anonymous poster hash: e322b...cae
AnonymBruker Skrevet 15. juli 2014 #20 Skrevet 15. juli 2014 Tror jeg liker all slags type kjøttpålegg, nerså servelat Vet ikke om jeg klarer å velge en favoritt:P Anonymous poster hash: 58919...c56
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå